۱۵ پاسخ

او چه ترسای بیخودی نه اصلانم نترس

منم شکم ندارم هفته ۳۰اما هر دفعه وزن اضافه میکنم دکتر میگه بچت وزن میگیره تو پهلوهامه

ن گلم اصلا ربطی ب ریز بود بچه نیس زنداییم حامله بود خیلی چاق شده بود میگفتیم بچش دیو ب دنیا میاد در صورتی ک خیلی ریز بود ولی عمم اصلا شکم نداشت ماشالله بچش انگار۲،۳ماهشه

منم اصلا شکم ندارم با اینکه ۸ ماهمه تازه یکم اومده جلو خیلی کم ک همه بم میگن شکم نداری عزیزم بستگی ب جسه داره من ک جسه ام کوچیکه اینجورم دکترا بم گفتن با توجه ب جسه و لگنت شکمت خوبه

نگران نباشین ربطی به اون نداره. فکرکنم چندهفته دیگه برای وزن جنین بفرستنتون سونوگرافی اون موقع وزن نی نی رو میفهمین و خیالتون راحت میشه

عزیزم من سر بچه اولم ۵ماهه بودم اصلا شکم نداشتم تو اتوبوس خواستگار برام پیداشد ولی وقتی دخترم ب دنیااومد ۲۹۵۰گرم بود نگران نباش

نگران نباش عزیزم منو تو بیمارستان اینجوری صدا میزدن بعد زایمان میگفتن اون دختری که شکم نداشت😄😄😄

عزیزم منم شکم ندارم این عادیه بعضی از خانوما پهلو دارن که شکمشون بزرگ نیست بعدشم بچت جاش راحته نترس رشد خودشم میکنه

اصلا این فکرو نکن من دختر عموم تا اخرین هفته که بچه رو بدنیا اورد شکم نداشت ولی یه بچه تپل مپل گوگولی بدنیا اورد که همه میگفتن تو این تپلو کجای دلت جا دادی

ن عزیزم بارداری منم ماهای اخر شکم زدم

عزیزم ترس نداره خوب زود برا شکم در آوردن بیشترین رشد جنین در سه ماه سوم نگران نباش گلم

نگران نباش گلم شکمت یهو در میاد الان هم اصلا نگران وزن نینی‌نباش فقط چیز های مقوی بخور و بستنی هم میتونی‌بخوری‌اگه‌دیابت نداری

ن عزیزم ایناهمش چرندیاته منم شکم ندارم ولی توی سونو گفت رشد بچت خیلی هم خوبه
اصلا خودتو نگران نکن فقط تا میتونی غذا های ابکی بخور منکه همش آب دوغ خیار میخورم

نه گلم من الان بچه ی دومم اصلا شکم ندارم نگران نباش بچه خودش جای خودشو داره وزن و قدشم حتی اگه شما چیزی نخوری از استخوانای شما می گیره و می سازه پس نگران نباش

ن طبیعی اگه لاغری