۸ پاسخ

برابعضیا نمیمونه

جای واکسن بچه منم اصلا نمونده الان ۷ماهشه واین موضوع خیلی نگرانم کرده

نه لزوما واسه همه نمیمونه من پرسیدم بعضیا اصلا جاش نمیمونه نترس بعضیا نمیدونن بیخودی میترسوننت

بچه منم ۸ ماهشه جای واکسن بدو تولدش نمونده الان چندروزه یه چیز حالت جوش زیر بغلش زد وهی بزرگ شد مثل سوختگی دکتر بردم گفتن مال واکسن بدو تولدشه بعضی بچه ها اینجور میشن انتی بیوتیک وپماد نوشت حتما شما اینطور شد ببرید دکتر چون دکتر گفت بزرگ بشن درمان نشه احتیاج به عمل داره

منم نوزادم 25 روزشه جا واکسن نیس رو دستش

لزوما نباید بمونه اما برای اطمینان میتونی از پزشک بخوای برات یه تست سل بنویسه آزمایشگاه تست کنه برای بچه ات که اگه واکسنش نگرفته دوباره واکسینه شه

پسر منم جاش نمونده ولی زیر بغلش ورم کرده

خوب به دکترش نشون بده بایدبمونه چرانمونده اخه