سوال های مرتبط

مامان جانان مامان جانان هفته بیست‌وششم بارداری
سرگیجه های دوران #بارداری، چه علتی دارد؟

🔸حدود هفته 12 بارداری یا در سه ماهه دوم بارداری، رحم در حال رشد میتواند به عروق خونی بدن مادر فشار وارد کند و علت سرگیجه در بارداری باشد به خصوص هنگامی که مادر به پشت بخوابد.

🔹سطح بالای پروژسترون نیز میتواند سبب شل و باز شدن عروق خونی شود، که در نتیجه گردش خون به سمت جنین افزایش یافته اما در بدن مادر باردار کاهش می یابد و سبب کاهش فشار خون میگردد. این مساله باعث میشود خون کمتری به مغز برسد و در نتیجه احساس سرگیجه ایجاد شود

🔸از دیگر علت سرگیجه در بارداری، افت قند خون یا از دست دادن آب بدن است

🔹یکی دیگر از احتمالات احساس ضعف در دوران بارداری این است که بدن در این دوران به علت نیاز جنین، گرم و پر حرارت و در حال صرف انرژی بیشتری است. بنابراین اگر زمان طولانی در اتاق بیش از اندازه گرم و گرفته سپری کنید، و علاوه بر آن لباس های تنگ و خیلی گرم نیز پوشیده باشید، ممکن است احساس سبکی در سر و سرگیجه ایجاد گردد



‌‎‎‎‎
مامان م‍‌ل‍‌ک‍‌ه❤️‍🔥 مامان م‍‌ل‍‌ک‍‌ه❤️‍🔥 هفته بیست‌وسوم بارداری
#بارداری_تا_زایمان🦩🌿*-*
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•. ✿
سونوگرافی آنومالی اسکن سونوگرافی بسیار دقیق از جنین و رحم مادر انجام میشود و رشد طبیعی جنین و محل قرارگیری جفت در رحم بررسی میشود. در آنومالی اسکن جنسیت جنین با دقت ۱۰۰ درصد تعیین میشود.
🤰🤱🤰🤱🤰🤰
اندام‌های مختلف جنین که در آنومالی اسکن مورد بررسی قرار می‌گیرد شامل موارد زیر است:
🌸
شکل و اندازه سر جنین:
مشکلات شدید مغزی در این مرحله از بارداری قابل مشاهده است. سر جنین از لحاظ اندازه و شکل توسط متخصص سونوگرافی به طور دقیق و با حوصله فراوان بررسی می شود و هر نوع مورد غیرطبیعی گزارش داده خواهد شد.
🌸
صورت جنین:
ناهنجاری‌های ناحیه صورت و شکاف لب در آنومالی اسکن قابل تشخیص است، اما تشخیص شکاف کام داخل دهان جنین دشوار است و نیازمند بررسی با سونوگرافی سه بعدی یا چهار بعدی میباشد
🌸
ستون فقرات جنین:
ستون فقرات در مقطع طولی و عرضی بررسی می‌شود تا اطمینان حاصل شود که تمام استخوان‌ها در یک سطح قرار دارند و پوست بدن، ستون فقرات در پشت کمر را پوشش می‌دهد. بررسی ستون فقرات برای تشخیص ناهنجاری‌های نقص‌های مادرزادی لولۀ عصبی که نسبتاً شایع‌تر از موارد دیگر هستند ضروری است.
مامان جانان مامان جانان هفته بیست‌وششم بارداری
#بارداری

🔺 نام‌گذاری ماه‌های حاملگی بر اساس رشد دستگاه های بدن:

1- ماه اول : ماه قلب است.
چون در چهار هفته اول زندگی #جنین قلب فعالیت خود را آغاز می‌کند.

2- ماه دوم : ماه چهره خوب است.
در آغاز ماه دوم اعضای بدن به‌صورت جوانه‌هایی ظاهر می‌شوند. چهره نیز به‌تدریج مشخص می‌شود و در آن حفره‌هایی برای دو چشم، دو گوش، بینی و دهان به وجود می‌آید.

3- ماه سوم : ماه تارهای صوتی است.
در این ماه تارهای صوتی به وجود می‌آیند

4- ماه چهارم : ماه رویش مو است.
کرک نازکی سراپای بدن جنین را می‌پوشاند و نخستین تارهای مو روی سر جنین نمایان می‌شود.

5- ماه پنجم : ماه حرکت است.
در ابتدایی این ماه، جنین درون رحم حرکت می‌کند. علاوه پرحرکت ظاهری، انگشتان  را نیز حرکت می‌دهد. در این ماه جنین صداهای بلند را شنیده واکنش نشان می‌دهد.(نی نی سایت)

6- ماه ششم : ماه عضلات است.
جنین دست‌ها را رو سینه می‌گذارد و زانوها را روی شکم خم می‌کند.

7- ماه هفتم : ماه اعصاب است.
در این ماه مراکز عصبی مختلفی رشد می‌کنند.

8- ماه هشتم : ماه زیبایی است.
چربی  پوست موجب می‌شود چین‌وچروک‌ها از بین بروند. کرک‌های اولیه کم‌ و بیش زایل می‌گردند و جنین شکل زیبایی یک کودک آدمی را به دست می‌آورد.

9- ماه نهم : ماه تولد است.
پوست بدن، رنگ سفید مایل به سرخی پیدا می‌کند. غدد چربی در سراسر پوست به وجود می‌آیند. که در اواخر ماه جنین با شروع شدن درد زایمان مادر که نشانه تولد نوزاد هست متولد می‌شود