۶ پاسخ

سلام خانم
منم دوقلو دختر دارم،اونام همینطور بودن فقط اینکه نمیتونستن خودشونو نگه دارن جیش میکردن ب خودشون،ی مدتی بهشون میگفتم مامانو میبرید دستشویی،مامان جیش داره،دیگه اینکه با ذوق اینکارو میکردن،میرفتن دستشویی بعد میپرسیدم شما جیش نداری؟؟میگفتن چرا و انجام میدادن،مشکلم حل شد

سلام.پسرمنم تاهمین دوماه پیش دستشدییشو نمی گفت.من براش برچسب گرفتم عکسای کامیون موتور ماشین بخاطر چسبوندن اونا بهدرو دیوار دستشویی جیششو می گفت.واینکه پسرمن کتاب خیلی دوست داره براش کتاب مامان بیا جیش دارم خریدم کتاب شعر شعرای اونو حفظ شده بود اونارو می خوند من می فهمیدم دستشویی داره.

سلام دوست براش توی دستشویی سرگرمی ایجاد کنین مثل نقاشی یا حتی بازی بارنگ انگشتی تا دستشویی براش جذاب باشه

سلام....باید مدام بهش بگین جیش فقط توالت....و به بهانه آب بازی ببرید توالت....پسر منم اینطوره....ولی باهاش بازی الآن میگیرمت رو میکنم..منم میگم بدو بیا...میریم سمت دستشویی

پسر منم دستشوییشو خیلی نگه میداره بعضی وقتا که نمیره باهاش این بازی رو که میکنم میاد اینطوری که من وای میسم دم دستشویی و پسرم از دور میدوه و میپره بغلم منم چند دور میچرخونمش خودش میگه چرخ و فلک میخام بعدش میره دستشویی

دختر منم نمیگفت و نگه میداشت.بهش مایعات زیاد دادم وتایمی که فکر میکردم دیگه مثانه اش پر شده با خنده و بازی میبردمش حمام و یواش یواش اونجا خودم جیش میکردم که ببینه اونم یاد گرفت.توروخدا زور نکنید بدتره