۵ پاسخ

سلام.من به دخترم از ۶ ماهگی دادم روزی یکی.

سلام عزیزم.از7ماهگی.خیلیییی خوبه از اندازه ی نخودبش بده تا3روز ک اگه بش نساخت وجوش زدبفهمی ک حساسیت بش داره یانه.
میتونی هرروز بدی بعد3روز ک اگه مشکلی نداشت میتونی هم یک روزدرمیون بش بدی

سلام بله میشه داد مثل زرده تخم مرغ از ی نخود فقط خود ررده وتا سه روز غذای جدید ندید بعد مشکل نداشت برسونید ب ی زرده خیلی بیشتر از زرده تخم مرغ خاصیت داره برا رشد و هوش و ایمنی نوزاد

سلام
از هفت ماه کامل زرده ی تخم بلدرچین میشه داد
از ی نخود شروع کن تا ب نصف در روز برسی (مثل زرده ی تخم مرغ)
یا هرروز نصف یا ی روز درمیان کامل

اره عزیزم بهش بده فقط کم بده ک اگه حساسیت داره بفهمیدوگرنه ک بهش بدید