دادن سیب زمینی اب پز برا مهدی شش ماهه خوبه یا بد

۸ پاسخ

سیب زمینی آب پز رو به کن و از شیر خودت هم بدوش بریز توش بشه پوره بعد بده بهش خیلی خوب واس وزن گیری.اگه یک کمی هم کره بزنی بهتر .

طبق گفته مرکزبهداشت توشش ماهگی سیب زمینی زوده. شش ماهگی روبا فرنی وحریره بادام وسوپ ساده بایدشروع کرد . سیب زمینی برای ماه هشتمه

به نظرم اگه ترتیب این چیزارورعایت نکنیم خدای نکرده مشکلات جدی برای معده وروده بچه هامون درآینده براشون پیش میاد

آره عالیه برایه وزن گیریشم خوبه

سلام. بهتره با غذاهای سبک تر و روان تر شروع کنین. و فرنی و حریره بادام رو توی اولویت قرار بدین برای بچه ۶ماهه شاید سنگین باشه یا خدایی نکرده یبوست ایجاد کنه. اگر هم میخواین سیب زمینی آب پز بدید یه ذره روغن زیتون یا کره بهش اضافه کنید

خوبه مشکلی نداره میلیاردو دیدم به بچه هاشون سیب زمینی اب پز دادن

اره پوره کن بده خوبه

من سیب زمینی بخار پز با ماست یا کره میدم پسرم خیلی دوست داره