۳ پاسخ

سلام من از اول ازدواجم جلوگیری طبیعی داشتم هر دفعه برا بچه دار شدن جلوگیری رو قطع میکردیم و دوباره بعد از اینکه بچم ب دنیا اومد شروع کردم ب نظرم بهترین راهه الان دو تا بچه دارم ک دو تاشو خودم خواستم

سلام عزیزم من جلوگیری طبیعی دارم از اول ازدواج،بعد که اقدام به بارداری کردم یک ماه طول کشید تا باردار شدم بعد از زایمان هم جلوگیری طبیعی دارم الان شش ماهه زایمان کردم

مامان داریوش چطوری جرات داری طبیعی جلو گیری کنی من که خیلی میترسم