۶ پاسخ

گلم نگران نباش شکم منم کوچک بودالایکم بزرگ شده .توهفته ۲۹رفتم دکترم بش گفتم شکمم کوچیکه برام سونونوشت وزنم پسرمم ۱۴۵۰ بودگفت خوبه .توهفته ۳۵ک اخرین سونوهم رفتم وزنش شده بود۲۷۱۷.همه هم گفتن خیلی وزنش خوبه.پس نگران نباش شایدازقبل شکم نداشتی ک الاتوبارداریت مشخص نیست شکمت چون منم خودم اینجوری بودم

از هفته ۳۲ ب بعد دکتر خودش سونو میفرسته برا وضعیت بچه

سلام منم شکمم کوچیکه ولی وزن بچه م کاملا طبیعی.. اونقد شکمم کوچک که کمتر کسی میفهمید حاملم تازه که رفتم نه ماه یکم بزرگ شده 😆😆

عزیزم منم هفته ۳۱ هستم والا شکمم اصلا بزرگ نیست .من بارداری دوم هستم سر آن بارداری حتی با این‌که سونوها خوب بود دکتر میگفت بچه ات ریزه به دنیا آمد ۳۵۰۰ بود .به شکم اصلا نیست .من آن هفته نوبت سونو دارم ۳۲ هفته .دعا کن برام همه چیز اوکی و خوب باشه

سلام عزیزم نه منم دخترم رو باردار بودم اصلا شکم نداشتم دخترم 3400 بدنیا اومد

عزیزم وزن و رشد جنین ربطی به اندازه شکم نداره چون بعضی ها که شکم ندارن بچه توی پهلوهاشونه
پس نگران نباش گلم