۷ پاسخ

من به به توصیه ی فوق تخصص اطفال دخترم همه رو گذاشتم کنار البته که به نظر خودم و طی تجربه هیچ کدوم تاثیری که بایدو ندارن،تنها کاری که میکنم بعد از شیردهی راهش میبرم و قشننننننگ سعی میکنم همه بادگلوشو بگیرم،بعدم با پاهاش حرکت دوچرخه رو براش بزنید یا پاهاشو تو شکمش جمع کنید اینم خیلی خوبه

گرمیچر به بعضی از نوزادها میسازه اما به بعضیا نه باید امتحان کنی
ولی اهورا نی نی خیلی خوبه
داروها بعد یه مدت با بدن بچه سازگار میشن ودیگه جواب نمیدن بهتره همه رو باهم ندی

سلام من هر سه تاش و میدم تا آروم بشه

گریمیچر اصلا تاثیرنداره دایمتیکون هم همینطور ولی پدی لاکت وکولیک عید برای پسرم که کولیک شدیدا داشت مثل اب روی اتیش عمل کرد دایمتیکون نده اصلا

دایمیتیکیون وگریمیچیر باهم که بدی خیلی عالیه

گرميچر از همه بهتر

من که همه اینا ک گفتین دادم و هیچ فایده ای نداشته امشب دیگه براش گریپ واتر خریدم ببینم این چی میشه