۶ پاسخ

عزیزم برو دکتر قرص بهت میده منم اینطوری بودم قرص ویتامین ب ۶ میخورم بهترم

سلام عزیز ببین قرص دیمترون اگه درست نوشته باشم بخور منم هنوز حالم بهم میخوره روزی دوتا قرص میخورم قبل یا بعد غذا چون واقعا حالم خرابه ان شالله بهتر بشیم ان شالله

میگن حالت تهوع بیش از حد جنین دختره چون من دو سال پیش باردار بودم اینطور شدم دختر ب دنیا آوردم الانم باردارم بی خبر نمیدونستم دعا کنید پسر باشه اخه سه تا دختر دارم

سلام عزیزم میگن حالت تهوع دوران بارداری مال کمبود ویتامین ب هست واسه همین هم میگن سیرابی بخورین که سرشار از این ویتامینه حالت تهوعت بهتر میشه

من قرص اندالین خوردم عالی بود از پزشکت بپرس

عریزم‌نیم ساعت قبل از غذا قرص دمیترون بخور. گلاب بزار کنارت بو کن . نون خشک یا بیسکوییت ترد بخور هر وقت تهوع داشتی. از هفته ۱۴ به بعد آروم آروم رفع میشه