۵ پاسخ

پسرمنم همینطوری بودازاول تاالانم همینجوریه یکسره گازم میگیره هرکاری کردم نکنه اینکاروبازم تکرارمیکنه،بایدصبرکنیم

عزیزم عکس العمل نشون نده بعدا خودش خوب میشه بهش نگو گاز نگیر اینا همش به خاطر دندونه و اینکه بچه وقتی دندون درمیاره براشجالبه میتونه باهاش چیزی رو بگیره و براش جالبه

پسر من هروقت لثه هاش درد میگیره اینکارو میکنه من دماغش میگیرم اخم میکنم

عزیزم دخترمنم همینطوره تا میادگازبگیره نذار تاکم کم خوب بشه دختر من که بهترشد

سلام. هیچ عکس‌العملی نشون نده
توو روش نخند که خوشش بیاد
اگه گاز گرفت دماغشو بگیر ول میکنه
میتونی اخم کنی بهش..... ولی یه چیز بگم
دختر منم همینطوره هرکاری کردم اخر کار خودشو میکنه 😬