۵ پاسخ

سلام ، نوزاد من سه ماه و بیست روزشه از شیر خشک هیپ استفاده میکنم البته فقط دو یا سه بار در روز بقیه اوقات شیر خودمو میخوره خیلی خوبه و راضی هستم قبلا شیر خشک دیگه میخورد همش دل درد داشت اما الان اکی شده

شیر نان واسه وزن گیری خوبه من یه مودت به دخترم میدام تو فرنی خوب بود

شیر خشک لاکتومیل بهترینه برای وزن گیری

وزن دهی فقط سوپرامیل

سلام.من واسه پسرم تا حالا استفاده نکردم.
در مورد شیرای دیگه م باید امتحان کنی ببینی کدومش بهش میوفته.مثلا پسره من با نان اسهال میشد. با ببلاک وزن نگرفت.الان آپتامیل میخوره و خوبه واسش