۹ پاسخ

برای اطلاع از علائم بارداری میتوانید به مقاله آن مراجعه کنید.

اره عزیزم
خواهر من تا ماه آخر اصن نمیدونست ویار چیه!
برعکس من😣

سلام عزيزم ايشالا كه تا آخرش نداشته باشى ولى احتمالش هست كه از چند روز يا هفته هاى آينده شروع بشه

بشین شبانه روز خداروشکر کن
من بی وقفه شبانه روز تهوع دارم که کلافه شدم
..... به خانم هایی که علائم ندارن میگن خانمای خوس شانس
...نه هیچ مشکلی نداره

سلام مامانای عزیز من ۸ هفته دوقلو باردارم تا ۷هفته و ۷روز اصن تهوع نداشتم الان ک هشت هفته شدم دیروز یهویی موقع غذا خوردن اوردم بالا معذرت میخوام .بنظر شما تهوع بارداری فقط ادمو حالت تهوع میگره یا استفراغ هم میکنه

الان باید خیلی خوشحال باشی عزیزم که هیچ علائمی نداری

مگه همه علامت دارن عزیزم

سلام عزیزم منم هشت هفته هستم هیچ علائمی ندارم فقط یکم دلم درد میکنه

همینم علائم هست دیگه عزیزم خیلی ها همینم ندارن