۱۸ پاسخ

ببخشید میشه جواب منم بدید نگرانم من به خاطر ریسک بارداری سلفری دادم جنسیت پسر زده ولی تو ان تی سونو گرافی خیلی خوب رفتم قطعی گفت دختر و دختر هم نوشته تو برگم گیج شدم نمیدونم درسته یانه شما فقط برا جنسیت سلفری دادین؟؟

چقدر دلم میخواد واسه منم اشتباه بوده باشه سل فری
من 15 هفته سل فری دادم گفتن دختر یه دخترم داشتم کاش واسه منم اشتباه باشه و پسر باشه بچه بشدت دلم پسر میخواد

مگه سلفری اشتباه میشه

پس همون سونو آنومالی درست گفته بود

سلام منم سلفری اومد دختر انتی بهم گف ب احتمال زیاد پسر
ممکنه اشتباه شده باشه

مگه میشه آزمایش سلفری اشتباه باشه؟

منم کلی رژیم رعایت کردم بچه اولم پسره شوهرم خیلی دختر دوست داره تو سلفری گفته پسره امکانش هست اشتباه باشه یک هفته دیگه انومالی دارم هنوز به شوهرم ولی خیلی ناراحتم یعنی لیاقت نداشتم خدا بهم دختر بده خیلی دارم تو زندگیم هیچوقت اینقدر ناراحت نبود میشه برام دعا کنید سلفری اشتباه باشه 🙏

عزیزم بچتون به دنیا اومده؟؟
برای من سلفری گفته دختره.انومالی گفت پسره
وچندتاسنو‌گرافی دیگه گفته پسره.
حالا میترسم من میگم‌نکنه دوجنسه باشه خدایی نکرده.یا مشکلی داشته باشه 😔😔😔

سلام خواهش میکنم جواب منم بدین
شما هفته چندم آزمایش سلفری دادین؟؟
من اردبیل زندگی میکنم اینجا میگن آزمایش تعیین جنسیت!!به من گفتن 98درصد دختره
ممکنه مثل مال شما تغییر کنه؟؟من این آزمایش رو 8هفته و پنج روزم دادم

یعنی ممکنه واسه منم اینجوری شه
چون ان تی بهم گفت بچه پسره
آنومالی گفت دختره
خودمم خیلی حالتای پسر دار شدن رو دارم
بنظرتون دوباره برم سونو؟

سل فري رو كجا انجام دادي؟

عزیزم ب منم انومالی گفت پسره ولی آن تی گفت مطمعنم دختره صد در صد گفت منم دیگه سیسمونی دخترونه گرفتم الانم ۷ ماهم هست دیگه سونو نرفتم

خخخخ از فردا مامانا شروع میکنن ک مگ انومالیم اشتباه میکنه😂😂😂😂ب سلامتی عزیزم

ااای جانم چقدرررر تلاطم
الان خانما از، فردا شروع میکنن 😃😅😅😅😅

چقد دنبالت گشتم دختر
همش میگفتم برا منم میشه اشتباه باشه ینی بعد رفتم سونو درست بود🤕

سلام عزیزم تنش سلامت
ولی نه سونو آنومالی نه آزمایش سل فری هیچکدومشون اشتباه نمیشه...چطور دو جواب بهتون دادن؟
البته سل فری که قبل آنومالی باید انجام شه

ب سلامتی ایشالله 🤗🤗🤗🤗

چرا ادم و سر در گم میکنن 😅
عصابت خورد نشد هرسری یه چیزی گفتن ؟؟