۹ پاسخ

بله عزیزم من برای پسرم ازماه اول تا روزی که
دنیا اومد خونریزی شدید داشتم حتی لخته های بزرگ ولی خداروشکر پسرم صحیح و سالم دنیا اومد

عزیزم اگ لخته و تکه های گوشتی دفع نشده ازت و در حد خونه، احتمالن خونریزی پشت جفت هماتومی چیزی بوده، ی سونو بده حتما... خیلیا اینجوری بودن

اره عزیزم خیلی ها بودن

بله من سر یزدان پسر اولم اول حاملکی تا آخر لکی داشتم چون جفتم پاین بود خداروشکر به دنیا آمد مثل دستی گل بود مامان قربونش بشه

سلام.خانما من‌خونریزی دلرم ازمایش تیتر دادم ۹۶بود ایا باردارم

اره نمونش زن عموم

بله مادر من ۲۴ سال پیش سر خواهرم خونریزی کامل داشت ۹ ماه...البته غیرطبیعی بود ولی خب به سختی و اذیت تمام بهش گذشت...الانم خواهرم بزرگه خداروشکر☺😍

نه حتی لکه ببینیم طبیعی نیس دکترا الکی فقط میگردونن ادمو بر من همینجوری سقط شد

خونریزی داری عزیزم؟؟؟؟