۸ پاسخ

سلام من یه مدت کوتاه دادم به نی نی اما خیلی رقیق هستش و اصلا انگار بچه داره آب میخوره نی نی منم رفلاکس داره بهش ببلاک ای آر میده که خیلی به نظرم برا وزن گرفتن بهتره به علاوه مثلا الان 120 تا آب براش میریزم با سه تا پیمانه ای آر و یک پیمانه گیگوز(دکتر گفت گیگوز رو برا وزن گیری بهتر بهش بدم) و هم چنین دکتر گفت امتحان کنم و ببینم اگه بهش می‌سازه کم کم ای ار رو کم کنم و گیگوز رو جایگزین کنم به علاوه اینکه خیلی گیگوز خوشمزه است بو ومزه عسل میده و هم چنین اگه شکم نی نی سفت کارمیکنه گیگوزقاطی کن. با شیرش اگر نه نان هم خوبه برا وزن بازم اینو دکتر گفت اما من نان دادم نی نی لب نزد همون ای آر وگیگوز بهش دادم.

اره من حالم ب بچش میده خیلی بچش تپلی شده

شما استفاده کردین خوب بود؟؟

ببلاک بچه دلپیچه میگیره بیومیل ای ار ولی خوبه

منم دخترم دوماهشه رفلاکس داره شیر خشک بیومیل ای ار میخوره

بیومیل عالیه عزیزم

سلام‌میدونم‌این‌پست برا خیلی وقت پیشه
دختر منم رفلاکس پنهان داره ببلاکarمیدم اصلا وزنش خوب بالا نمیره میخواستم از امشب بهش بیومیلarبدم
واسه پسر شما وزن گیریش چطور بود

من میخوام برا بچم بگیرم. یبوست میاره؟