۱۰ پاسخ

منم ۲۴ هفته ندادم

برای اینه که ببینن وزن جنین متناسب با هفته رشد کرده یا نه نگران نباش بخاطر سلامت جنین عزیزته

سلام گلم تکرار آنومالی هست برای اطمینان

عزيزم نگران نباش منم ٢٤ هفتگي سونو دادم براي رشدشه و مايع اطرفشه

نمیدونم عزیزم من نداشتم دیگه

برای من امروز نوشتن سونو گرافی هفته 24

مامان دادین شما سنو ۱۸ هفتگی انومالی دادین ؟علاوه بر اون ۲۴ هفتگی براتون نوشتن انجام دادین چیز خاصی بود ؟؟؟

برای منم سونو بیست وچهار هفته نوشتن برای چیه

من هفته ۲۶ هستم و ندادم ،استرس گرفتم ،یعنی بخاطر کرونا اصلن بیرون نمیرم و فقط میرم بهداشت و زود برمی‌گردم ،یعنی لازمه بریم

چرا از دکترت نمیپرسی عزیزم؟! واقعا برام سواله میاین میگین این نسخه برای چیه این ازمایش برای چیه سونو برای چی نوشته