۱۳ پاسخ

رفلاکس وقتی دارند اگر پروتئین گاوی استفاده کنن تشدید میشه،اصولا بچه های رفلاکسی به محصولات گاوی و بادام و تخم مرغ حساسیت دارند.

من دخترم رفلاکس پنهان داره لبنیات میخوردم همش استفراغ میکرد دکتر گف نخور نمبخورم دیگه استفراغ نمیکنه

استفراغ. اگزما. مدفوع بلغمی. مدفوع با رگه خونی

استفراغ دونه های ی تکه بزنه سرفه دل درد اسهال خونی

اگه اسهال داره و رگه خون تومدفوعش هست شایدالرژی به پروتئین گاوداشته باشه

اگ لبنیات بخوری نینی استفراغش بیشتر میشع یا چیز شیرین دختر من اینجوریع

دختر منم رفلاکس شدید داره دکتر هم گفت به پروتئین گاوی حساسیت داره ولی من هیچوقت علائمی از حساسیت ندیدم
پسر شما شیرخشک میخوره؟

من پسرم تو مدفوعش رگه های خون بود

رفلاکس داره ،خوردن لبنیات باعث میشه تشدید شه و نباید تا یه مدت زمان که مسرتون بهتر شه مصرف کنین

من دکتر نبردم دخترمو ولی وقتی پروتئین گاوی رو از رژیم غذاییم حذف کردم دخترم خیلی بهتر شد.

سلام
پسر من خون تو پوشکش بود هر وقت که من لبنیات میخوردم بیشتر میشد دکتر تشخیصش این بود

دل‌درد مبشن تو مدفوعش خون باشه

سلام خوبی حساسیت مسرت تموم شد یا ن