۷ پاسخ

سلام بچه من هم زمانی ک باردار بودم اینجور بود یهو خودشو جمع میکرد یه طرف شکمم.. اصلا نگران نباش منم تو هفته ی تو بودم از صب تا شب تکون نمیخورد.. ولی یه چیز فوقالعاده شیرین بخور جوری ک ته گلوتو بزنه یه ساعت وقت بگیر اگ بیشتر از چهار تا بود ک خوبه اگ ن حتما برو بیمارستان.. ولی در کل اصلا نگرانی ب خودت راه نده

بیشترین چیزی ک باعث میشه بچه اونجور بشه استرس و ترس و نگرانیه اینارو داشته باشی بچه ترس میکنه تو شکم من اینو از دکترم پرسیدم

اگه خودشو جمع میکنه یعنی از ی چیزی ترسیدی

اینم جزو حرکته تواین هفته... چون فضا برا لگد زدن نداره مثل گذشته بیشتر خودشو سفت میکنه... طبیعیه نگران نباش عزیزم

واسه منم همینجوره یعنی خطرناکه

یعنی بچه خودشو اینجور سفت کنه خطرناکه منم بچم گاهی همینجور میشه ۳۷ هفته هستم

سلام آره من ۳۷ هفته هستم بچه منم خودشو همینجور سفت میکنه گاهی بیشتر وقتی غذا میخورم.