۳ پاسخ

چیزای نفخ دار نخور..پاهاشو به حالت دوچرخه بزن ب سمت شکمش که بادشکمش خالی بشه...شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده...برای مدفوعش هم گوش پاک کن رو روغن بزن بزار لبه معقدش. اگه شیرخودتومیدی.خودتم دم کرده گل محمدی دوسه لیوان در روز بخور به بچه هم میتونی دوسه قاشق بدی.....برای نفخش هم تخم رازیانه دم بده درطول روز چنددفعه بخور به جای چایی...نصف قاشق ترنجبین بریز تو یه لیوان ابجوش حل کن بخور در روز به بچه هم دوسه قاشق بده اینا نفخشو از بین میبره......من همه اینارو انجام میدم خدارو شکر بچم نفخ نمیکنه

بعد تا ۷روز مدفوع نکنه طبیعی چون شیر مادر میخور تو این ماها هم چون میخوان جون بگیرن دیربه دیر مدفوع میکنن

چیزای نفخ دار نخور رعایت کن تا چند ماه شکمشو با پشتشو با روغن زیتون یخورده ماشاژ بده با روغن زیتون دور مقعد شو چرب کن