۴ پاسخ

سلام ن ضرر نداره. اگه داشت دکتر برات تجویز نمیکرد. هر وقت حالت تهوع داشتی میتونی بخوری.ب منم داد دکترم ولی چون عادت ب قرص ندارم 3.4 تا بیشتر نخوردم تحمل میکردم یا با تعذیه سعی میکردم خوب شم

سلام عزیزم اصلا ضرر نداره روزی سه تا میتونی بخوری قبل هر وعده غذایی تنها قرصی هست ک رو جنین تاثیر نمیزاره

سلام برای منم نوشته کسی نمیدونه ناشتا باید بخورم یا بعد غذا؟

دکتر من گفت تنها قرص بی ضرر تهوع ویتامین ب۶
منم دمیترون میخوردم اما از وقتی دکترم گفته تحمل میکنم نمیخورم