۱۰ پاسخ

دختر منم داره ولی سه ماهه دارومیخوره خوب شده و توبیداری هم شیرمیخوره
امروز هم تاازه بهش کمکی شروع کردم

سلام مامان آسنا دخترت شیر خوردنش کی خوب شد.
دختر منم رفلاکس پنهان شدید داره تو خواب به زور و خیلی کم شیر میخوره تازگیا خوابش هم کم شده نمیدونم چه خاکی بریزم سرم. نکسیوم هم میخوره اما شیشه نمیگیره تو بیداری.
ارزوم شده تو بیداری شیشه خودش بگیره و بخوره. یعنی میشه؟
شما چکار کردی خوب شد دخترت. تروخدا جواب بده

مامانا شما ک‌بچتون رفلاکس پنهان داشتن خوب وزن می‌گرفتن یا نه

ببخشید دختر منم از پنج ماهگی دیگه تو بیداری شیر نخورد الآنم اصلا شیر نمیخوره حتی تو خواب شاید تو ۲۴ ساعت ۱۰۰ سی سی بخوره دکتر دارو نداد
اما این دفعه رفتم دارو گفتم نوشت واسش اما چون مریض بود دکتر گفت صبر کن خوب شد شروع کن
می‌دونم پیامتون قدیمی اما می‌خوام بدونم بچتون بهتر شد تو بیداری شیر خورد؟

سلام مامان آسنا میدونم این مالا خیلی وقت پیش هستش.میخواستم بدونم دخترتون خوب شده.اخه دختر منم رفلاکس پنهان داره ولی الان که سه ماهش شده اصلا شیر نمیخوره فقط دوتا مک میزنه و ول میکنه🥺

کمکیو شروع کردی؟

دختر منم یه ماهی هست همینجوریه ولی الان نسبت به اولا خیلی بهترشده

پسرم داره.تو بیداری کمکی بهش شیرخشک اپتامیل میدم وضعیت ش بهتر شده

یعنی چی رفلاکس پنهان؟؟؟

والا واسه من داشت ولی من داروندادم شیرمم میخوره