خانمابگیدچیکارمیکنیدباموهای زائدتون ؟

۱۰ پاسخ

سلام من اول اپیلاسیون میرفتم الان کرونا نمیرم خودم دستگاه وکس دارم خشاب و پد میخرم میزنم گاهی هم ژیلت ولی سال دیگه میرم لیزر چون زیاد دارم 😕

ژیلت استفاده میکنم زیر بغلم هم مو نداره

لیزر برو حالشو ببر عشقذو حال و صفا برای همسری

فقط لیزر،این جدیدا خوبن،من الکس میرفتم،تا قبل بارداریم،به تازگی چون شیر دهیم هم قطع شده،دوباره میرم،سوپر پلاتینیوم خیلی عالیه👌

پودر موبر و ژیلت🤦‍♀️

ب نام خدا اپلیدی 🙂

سلام من اپلاسیون میرفتم. بعد زایمان دیگه نتونستم الان وکس میکنم تو خونه ولی تو فکر لیزر هستم انشاالله بعد کرونا

پودر موبر ولی شدیدا دنبال لیزر هستم اگه کرونا نبود میرفتم تهرانم نیستم شانس تهران خیلی جاهای خوبی داره با قیمت مناسب

صمغ عربی!!!

من میرم اپیلاسیون

مقالات مرتبط