۱۳ پاسخ

سلام مامانا صبحتون بخیر ببخشید من دیروز واکسن ۶ماهگی پسرمو بردیم زدن الان ازدیروز خیلی استفراغ میکنه... استامینوفنم الآن دادیم بالا آورد... خیلی نگرانم... نی نی های شما چ طورن بعد واکسن ۶ماهگی؟ دکتر ببریم؟

من بچم همیشه مدفوعش ابکیه ازکجابدونم اسهال شده یانه؟؟

سلام مامانا من امروز صبح واکسن زدم تا الان دومرتبه اورده بالا.
یعنی ببرمش دکتر الان.
تبشم میره بالاولی بعد قطره کمتر میشه

سلام منم امروز واکسن شش ماهگی زدم به قول دوستان دو پا چرا مگه نباید یه تزریق یه قطره باشه به شدت هم بی قرار و هر چی استامینوفن دادم بالا اورد مجبور شدم براش شیاف استفاده کنم چند روز طول میکشه تبش فروکش کنه

عزیزم پسرت بعدچندوقت خوب شد استفراغش..تب تاچندروزداشت

پسر منم تهوع و استفراغ داره دیروز واکسن زدم شش ماهگی

اکثرا همین طور میشن متاسفانه عوارض واکسنه

ببخشید میخوام بدونم واکسن شیش ماهگی که برای پسرتون زدن عین چهارماهگی هر دوتا پا بود؟
آخه برادخترمن تکرار چهار ماهگی زدن گفتن بخشنامه جدیده

سلام عزیزم واکسن که زدین اگه بلافاصله بالا آورده باید ببرین دکتر ولی درکل واکسن حالت تهوع و استفراغ دارن .تا یک حدی .
دختر منم وقتی واکسن چهارماهگی و شیش ماهگی زد بعد از خوردن قطره استامینوفن بالا میاورد
مرکز بهداشت گفتن احتمالا حساسیت به این شرکت استامینوفن داره از یه شرکت دیگه تهیه
کنید یا استامینوفن سوسپانسیون دار بگیرید.
اگه میبینید قطره استامینوفن رو تا نمیخوره بهتره قطرشو عوض کنید .قطره مولتی ویتامین و آهنش رو هم تا چند روز قطع کنید

سلام ببخشید واکسن 6ماهگی کجا زده میشه تو پا یا دست

پسرمنم همین طور بود اگر شیاف داری شیاف بزار واسش

منم شنبه زدم همنجور بود الان خوب شد

عوارض واکسنه پسرمنم همینطور بود