۱۱ پاسخ

ماشالله مامان سروین اطلاعاتت خیلی خوب و مفیده استفاده میکنم همیشه.ممنون که به ما هم انتقال میدی .

نوش جونش ، بله هرماده غذایی تا ده بار باید معرفی بشه تا بعد تصمیم گرفته شه ک اون رو اصلا دوست نداره

نوش جونش 🥰

عزیزم این برنج تو دستش له نمیشه؟ باید چقدر سفت باشه؟

سبزی دمی چی میشه
ب این روش بدیم دست بچه میخوره من دخترم نمیشینه سخته یکم

اون کاهو رابچه چه جور له میکنه میخوره

مامان سروین جان.ی راهنمایی.سروین همیشه میشینه روی صندلیش؟؟؟ من پسرم روی صندلیش نمینشست صندلیشو دادم ب کسی حالا رومم نمیشه دوباره پس بگیرم.پسرم الان دو هفته ای هست ک اصلا روی زمین هم نمیشینه فقط داره چهاردست و پا می‌کنه و راه میره.غذا ک میارم کنار خودمون میاد جلو یکم کثیف کاری می‌کنه و یکم میزاره دهنش بعد دیگ می‌ره پی بازی.چیکاذ کنم بنظرت ک قشنگ بشینه و حداقل نصف غذایی ک میزارم و بخوره.چرا اینقدر پی بازی هست.انگاری فرار می‌کنه.😥😥😥

نوش جان ولی ماست خیلی سرده اصلا خوب نیست

اسفناج با ماست نده آهنش از بین می بره

اسفناج میدی بهش
چون دیدم که میگن زیر یکسال ممنوع
و اینکه من به پسرم با شیشه شیر و یا قاشق مربا خوری آب میدم
با نی براش راحت یعنی منم لیوان نی دار بخرم

والابچه من اوق میزنه دهنشم قفل میکنه گریه خودشومیکشه

سوال های مرتبط

مامان محمدمهدی مامان محمدمهدی ۹ ماهگی
به وقت آب انار
هنگامی‌که کودک به ۶ ماهگی می‌رسد، می‌توانید به او غذای جامد بدهید. زمانی‌که مشغول تهیه فهرست مواد غذایی برای کودک هستید، انار را اضافه کنید. انار میوه‌ای فوق‌العاده از مناطق نیمه‌گرمسیری است که منشا آن ایران بوده و شهرت آن به دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی این میوه است. انار سرشار از فواید سلامتی و میوه‌ای جادویی برای کودکان است. این مقاله را بخوانید تا مه نکات مهم درمورد دادن انار به نوزاد، دادن انار به کودک زیر یک سال را یاد بگیرید و بدانید که آیا دادن اب انار به نوزاد برای رفع زردی نوزادی مفید است یا نه؟
چند ماهگی دادن انار به نوزاد مجاز است؟
پس از ۶ ماهگی می‌توانید به کودکان آب میوه‌های هسته‌دار را و ‌آب‌میوه‌های پالپ‌دار بدون هسته به کودک بدهید. انار با ویتامین‌های A و E، پتاسیم، ‌آهن، ‌فیبر، فولیک اسید و مواد معدنی، به عنوان یک ماده غذایی ارزشمند شناخته می‌شود که می‌توانید در رژیم غذایی کودک بگنجانید. اطمینان حاصل کنید که این میوه را به تدریج به رژیم غذایی کودک اضافه کنید تا تعادل تغذیه‌ای کودک حفظ شود. بهترین زمان برای شروع افزودن آبمیوه به غذای کودک پایان هفت ماهگی است.

ارزش غذایی انار
انار میوه‌ای هسته‌دار با پوستی قرمز رنگ، نرم و ابریشمی است. صدها دانه قرمز خوراکی داخل آن وجود دارد که سرشار از ویتامین‌های C، A،E است. این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است که از حمله رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کند. این میوه شامل مقادیر کافی از پتاسیم، فیبر،
مامان نازدخملم💗دلین مامان نازدخملم💗دلین ۹ ماهگی
🔰اصول رژیم غذایی سالم
چون هیچ غذایی به تنهایی تمام مواد مغذی را تامین نمی‌کند، باید تنوع غذایی در برنامه غذایی رعایت شود.

🔹روش های مقوی کردن غذای کودک
سعی کنید غذاها را با آب کم بپزید. بعد از پخت تکه های جامد غذا مانند گوشت، حبوبات سیب زمینی و سبزی ها را از آب سوپ جدا کرده و له کرده و سپس کم کم آب سوپ را اضافه کنید تا یک پوره غلیظ درست شود.
در صورت امکان یک قاشق مرباخوری ماست چکیده یا پودر مغزها را متناسب با سن شیرخوار به حریره یا سوپ کودک اضافه کنید.
به غذای کودکان بزرگتر از ۸ ماه مقدار کمی (به اندازه یک قاشق مرباخوری) کره یا روغن اضافه کنید. این کار بدون آنکه حجم غذای کودک را افزایش دهد مقدار کالری آن را زیاد کرده و بلع غذا را برای کودک آسان تر می سازد.
البته اگر مقدار زیادی روغن به غذا اضافه شود ممکن است کودک زودتر احساس سیری کرده و نتواند همه غذایش را بخورد.

بر روی نان یا بیسکویت کودک که معمولاً به عنوان میان وعده مصرف می شود کمی کره یا روغن بمالید.
میزان شکر موجود در غذای کودک در محدوده دستور تهیه غذا باشد. غذای شیرین ضمن تغییر ذائقه کودک می‌تواند جایگزین غذاهای اصلی و حتی شیر مادر شده و به دلیل فقدان ریز مغذی ها امکان ابتلای کودک را به سوتغذیه فراهم آورد.
مامان علی سام مامان علی سام ۱۴ ماهگی
BLW:

اگر شروع به دادن مواد جامد کردید و کودک اصلا علاقه‌مند به نظر نمی‌رسد، اشکالی ندارد. چند روز یا چند هفته صبر کنید و دوباره شروع کنید. هر کودک جدول زمانی منحصر به فرد خود را دارد.
کودک را با لباسی مخصوص این کار از کثیف شدن محافظت نمایید.
کف زمین آشپزخانه را با پهن کردن روزنامه ای تمیز نگه دارید.
اگر می خواهید خودتان نیز تمیز بمانید، از یک پیشبند آشپزخانه استفاده کنید.
غذاهای نرم را مستقیما بر روی سینی کالسکه نوزاد قرار دهید.
در نظر داشته باشید که این روش با کمی کثیف کاری همراه است.
از عدم موفقیت خود و نوزاد نا امید نشوید.
برای این کار استمرار عمل داشته باشید.
آن قدر ادامه دهید تا موفق شوید.
سعی کنید آرامش داشته باشید.
به کثیف کاری های نوزاد واکنش بدی نشان ندهید.
رفلکس گگ (gag) را در نظر داشته باشید. باید بدانید که نفس کشیدن با خفگی متفاوت است و اغلب نشانه این است که کودک دارد یاد می گیرد که غذا را در دهان خود جابجا کند و آن را از دهانش بیرون بیاورد. در واقع این مهارتی است که باید یاد بگیرد.
هنگام ارائه غذا در کنار کودک باشید و او را تنها رها نکنید.
سخت‌گیر نباشید و اجازه دهید کودک آزاد باشد و مستقلانه عمل کند.
در این روش هم حتماً با تست حساسیت پیش بروید و هر سه روز ماده غذایی جدیدی به کودک معرفی کنید.
با یک غذای جدید در روز یا هر چند روز یکبار شروع کنید.
بافت غذاهایی را که پیشنهاد می‌کنید، تغییر دهید تا از همان ابتدا کودک را در معرض تنوع غذایی قرار دهید.
آب را در یک فنجان کوچک به کودک ارائه دهید.
به یاد داشته باشید که شیر مادر یا شیر خشک در چند ماه اول خوردن مواد جامد، گرسنگی کودک را برطرف می کند. انتظار نداشته باشید در این سن مواد جامد جایگزین تغذیه با شیر شوند.
مامان علی سام مامان علی سام ۱۴ ماهگی
گفتم یه مقدار از مطالب blw و شروعش رو بزارم اگه نظرتون جلب شد حتما خودتون تحقیق کنید دربارش:

BLW با رویکرد تغذیه به رهبری کودک، روشی کمکی و جایگزین برای آشنا کردن نوزادان با غذاهای جامد و شروع غذای جامد نوزادان است. در این روش صبر و حوصله والدین کمک میکند تا نوزاد به تنهایی غذا را کشف و مورد بررسی قرار دهد، سرعت خوردن خود را تنظیم نماید و خود را جزئی از تجربه صرف غذا با خانواده سازد. نوزادی که با قاشق به او غذا داده می شود از کنترل کمتری در خصوص میزان غذای دریافتی برخوردار است. شخص تغذیه کننده سرعت آن را کنترل می کند و بجای نوزاد او است که تصمیم می گیرد چه زمان کار او تمام می شود. نوزادی که خود به طور مستقل غذا می خورد می تواند در خصوص آنچه دوست دارد بخورد و میزان غذا تصمیم بگیرد.

در روش BLW به آن ها اجازه می دهیم تا خودشان به تنهایی و مستقل و بدون کمک غذا بخورند. در این روش، غذا در قطعات ضخیم به اندازه انگشت ارائه می‌شود و نرم است و به راحتی بین انگشتان دست کوبیده و له می‌شود. به این ترتیب غذا هم راحت در دست است، اما در عین حال خطر خفگی کمی دارد.

علت انتخاب روش BLW چیست؟

بین درگیر شدن حس لامسه کودک و پذیرش بیشتر نسبت به غذا ارتباط مستقیم وجود دارد. هر چه کودک بیشتر با غذا بازی کرده و آن را لمس کند؛ بیشتر مشتاق خوردنش خواهد بود و امکان بدغذایی اش در آینده کمتر است. همچنین کودک یاد می‌گیرد که مستقل غذا بخورد و برای هر وعده مجبور نباشید که خودتان به او غذا بدهید. در این روش می توانید تکه‌هایی از غذایی که برای خودتان آماده می کنید را قبل از آنکه به آن ادویه یا نمک بزنید جدا کرده و به کودک بدهید، بنابراین کمتر درگیر پخت و پز جداگانه می شوید.