سلام عزیزم
ما هر راهی هم بگیم تا شما روی خودتون کار نکنید تاثیر نمیگذاره
من هم خسته میشم و اذیت
نگاه به کوچیکیش که بکنیم خودمون خجالت میشیم که بخوایم چیزیو بهش بگیم که اون دلبند اصلا تصوری ازش نداره.
مثلا عاشق بالا رفتن از مبل هست و وارد شدن به آشپزخونه، طوری که قفل در اشپزخونرو چند بار عوض کردیم.
فقط به اینکه این بچهها شخصیتهایی هستند که بشدت کنجکاون فکر کنیم، به اینکه دارن اطرافشونو پیدا میکنن و به احترام احتیاج دارن.
قطعا توو حرف خیلی راحته اینایی که میگم، خودم هم در حال عمل کردن به حرفهام هستم و از دید یک مادری نگاهش میکنم که دلبندم لحظه لحظه داره باهوشتر عمل میکنه و هیچ چیزیو نمیشه از چشمش پنهان کرد و فقط باید محیطشو امن کنم و کنارش باشم گاهی که یاد بگیره کار جدیدشو چطور بدون خطر انجام بده و یادش بدم.
شده منم از زندگی بریدم و خیلی خسته بودم و هستم و فقط یاد خدایی که این لطفو بهم کرد و بهم فرزندی سلامت الحمدالله عطا کرد فکر میکنم.
تا بشه میخوابم
غذامو میخورم
ویتامین میخورم
به حرفهای بیاساس ادمها محل نمیدم چرا که مدتی خیلی اذیت کردن منو با حرفهای بیحساب و کتاب
دارم روی شخصیت پایدار خودم کار میکنم چون نمیتونم هیچ یک از اطرافیانمو تغییر بدم.
اگر دوست دارید لینک کلاس شخصیت پایدارو براتون بفرستم که با هزینه ۱۸۷ تومن و فکر کنم ۶ یا ۱۰ جلسه شرکت کنید و کلی آرامش بگیرید.
عزیزم احساسات ما چراغ راهنمای افکار ما هستن…اگه احساس بدی داری بدون افکارت نادرستن …پس افکارت رو درست کن تا احساسات درست و کنترل شده داشته باشی…..مثلا بجای اینکه فکر کنی این بچه اشتباه کرده به این فکر کن که این بچه اصلا معنی درست و غلط رو نمیدونه …فقط داره امتحان میکنه …من هم مادرم منم گاهی تشر میزنم به بچم و فکر نمیکنم کار و عمل غیر طبیعی برای یه مادر باشه …مثلا دیروز جارو برقی میکشیدم و تو پنچ دقیقه جارو کشیدن چندین بار پسرم پلاک رو کشید منم تشر زدم که بدو برو ببینم و نکن و این حرفا …در همین حد طبیعیه و قرار نیست مادر ارمانی باشیم اما اگر من پاشم بخاطر این کار بچه رو بزنم یا حتی حرفای بد و منفی بزنم این یعنی من تصور اشتباهی از جهان بینی این بچه دارم…
برو با ی روان پزشک صحبت کن
مشکلی نداری ت زندگیت ؟
اون بچه چه گناهی کرده اخه که شما اعصابت خورده. همه ی ما همینیم ولی تحمل میکنیم شما اگر خیلی فک میکنی عصبی هستی یک سر برو پیش روانپزشک بهتون دارو میده اروم میشی
روزانه پیام مشاور، متناسب با سن کودکتون دریافت کنین.
سوالاتتون رو از مامانای با تجربه بپرسین.
با بازیهایی که به رشد هوش و خلاقیت فرزندتون کمک میکنه آشنا بشین.