✅آیا ریزش مو در نوزادان طبیعی است؟؟؟

بیشتر نوزادان در طول چند ماه اولیه مو های خود را از دست می دهند. علت ریزش مو کاملا فیزیولوژیک و طبیعی می باشد. نوزادان قبل از تولد دارای سطح بالایی از هورمون ها هستند که این هورمون ها پس از تولد افت شدیدی می کند و باعث می شود که مو در نوزادان در ماه های اولیه به 🔻فاز تلوژن (فاز استراحت مو) برود (این هورمون ها مشابه همان هورمون ها هستند که در دوران بارداری باعث می شود سطح بالای آن باعث شود موهای مادر به🔺فاز آناژن (رشدمو) برود. برای همین ریزش مو در بارداری وجود ندارد و بعد بارداری بخاطر کاهش سطح هورمونی در زمان شیردهی، برای ماه ها به فاز تلوژن (فاز استراحت مو) میرود ⬇️ ریزش مو در زمان شیردهی افزایش می یابد ⬆️ که با گذر چند ماه مجدد وارد فاز اناژن می شود و مجدد رشد مو در مادران شیرده افزایش می یابد). پس ریزش مو در 6 ماه اول بسیار عادی می باشد و جای نگرانی نیست. اما اگر بعد 6 ماه از زمان تولد، باز کودک  در حال از دست دادن مو بود باید حتما آزمایشات تشخیصی توسط متخصص پوست یا متخصص اطفال انجام شده و نیاز به بررسی بالینی توسط پزشک می باشد.

✅ این است که پس از گذشت ماه های اولیه (نهایت 6 ماه) موهای کودک وارد فاز اناژن (فاز رشد) شده و شروع به رشد می کند و  ممکن است تا 3 سالگی  بطول بکشد.
👈نکته مهم این است که باید نسبت به 6 ماه اول به مرور زمان تراکم مو بیشتر شود.

۳ پاسخ

خیلی مطلبت عالی بود مرسی نازنینم🥰🥰

عالی بود
رنگ موی نوزاد چی
یعنی ۶ ماهگی که موی جدید درمیارن رنگش ثابتع؟

امیدوارم مفید باشه براتون

سوال های مرتبط

مامان فرشاد مامان فرشاد ۶ ماهگی
🔴 سر نوزاد را تیغ نزنید!

🔹 تراشیدن موی سر نوزاد، به ویژه در فرهنگ‌های مختلف عموماً به عنوان یکی از آداب و رسوم شناخته می‌شود. با این حال، برخی مضرات جدی این کار باید در نظر گرفته شود:

🔹آسیب به پوست سر: پوست سر نوزادان بسیار حساس و نازک است. تراشیدن ممکن است باعث آسیب به پوست و ایجاد خراش‌ها یا زخم‌های کوچک شود.

🔹 عفونت: اگر ابزار استفاده شده برای تراشیدن موی سر نوزاد به‌درستی استریل نشده باشد، خطر ابتلا به عفونت افزایش می‌یابد.

🔹 تغییرات در رشد مو: بعضی از کارشناسان معتقدند که تراشیدن مو می‌تواند به تغییر در ساختار و نرمی موها منجر شود، اما این موضوع هنوز به‌طور کامل اثبات نشده است.

🔹 استرس برای نوزاد: نوزادان به راحتی تحت تأثیر قرار می‌گیرند. صدای ماشین‌های تراش و احساس غیرمعمول می‌تواند برای آن‌ها منبع استرس باشد.

🔹 ناراحتی: برخی نوزادان ممکن است در حین تراشیدن مو احساس ناراحتی کنند که ممکن است باعث گریه و ناراحتی آنان شود.

🔹 در نهایت، اگر تصمیم به تراشیدن موی سر نوزاد دارید، مهم است که با پزشک یا متخصص اطفال مشورت کنید و از روش‌های امن و بهداشتی استفاده کنید.
مامان داریوش مامان داریوش ۷ ماهگی
‌ 🔰ملاج کودکان
#بسته_شدن_ملاج

🔸وقتی بچه ای به دنیا می آید استخوانهای نرم دارد و به مرور زمان استخوان های او سفت و مستحکم می شود . در بالای سر نوزاد دو منطقه نرم وجود دارد که به آنها ملاج می گویند . 😔😔یک مسئله که باعث نگرانی مادران جوان می شود این ملاج ها هستند . بسیاری از مادران میگویند که ملاج بچه من چرا بزرگ است ؟یا چرا بسته نمی شود ؟

❗️نکته مهمی که باید دانست این است که ملاج پشتی ⏱در سن شش ماهگی و ملاج جلویی ⏱در سن هجده ماهگی باید بسته شود . اگر این ملاج ها بزرگتر از حد عادی باشد و یا در سنین ذکر شده بسته نشود بیشتر از هر چیز باید دو مسئله را مد نظر داشت :
✅مورد اول در کودکانی که کمبود ویتامین D دارند بسته شدن ملاج ها با تاخیر رخ می دهد که البته به خاطر اینکه مادران ما فرزندانشان را کمتر در معرض نور آفتاب قرار می دهند و در دادن مولتی ویتامین کوتاهی می کنند بیشتر دیده می شود
✅دوم اینکه این مسئله می تواند ناشی از کمبود تیروئید باشد . که چون این بیماری آثار بدی بر هوش کودک دارد باید سریعا پیگیری شود .

✿.•.❀.•. ✿
مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 ۱۰ ماهگی
❇️ رنگ کردن مو در دوران بارداری مجاز است؟


🌈خانم‌های باردار در سه ماهه اول بارداری که زمان شکل گیری جنین و پیشرفت سلول‌های اولیه جنین است، از رنگ کردن مو خودداری کنند و اینکار را به سه ماهه دوم یا سوم موکول کنند.

🌈پوست سر به آسانی مواد مختلف را جذب و از خود عبور می‌دهد.در موقع رنگ کردن مقدار کمی از مواد شیمیایی که روی سر مالیده می شود، از این طریق جذب شده و وارد گردش خون می شود. آزمایشات انجام شده بر روی حیوانات نشان داده ، مواد شیمیایی موجود در رنگ مو باعث نقص جنینی می‌شود. البته این مسئله وقتی پیش می آید که دفعات استفاده از رنگ زیاد باشد و پوست سر زیاد در معرض رنگ شیمیایی قرار بگیرد.
از سوی دیگر مطالعاتی که بر روی انسان ها انجام شده نشان داده، رنگ کردن مو هنگام بارداری مطمئن و بدون خطر است و هیچگونه آسیبی به جنین وارد نمی‌کند.
🌈آنچه در محافل علمی دنیا مورد تایید است این‌ است که هنوز تحقیقات پایان نیافته و بنابراین جواب صد در صد روشنی برای این سوال وجود ندارد. توصیه اغلب پزشکان این‌است که خانم‌های باردار در سه ماهه اول بارداری که زمان شکل گیری جنین و پیشرفت سلول‌های اولیه جنین است و جنین بسیار حساس بوده و بیشترین خطر آسیب وجود دارد از رنگ کردن مو خودداری کنید و اینکار را به سه ماهه دوم یا سوم موکول کنید.
📌اگر اصرار بر تغییر رنگ موی خود دارید می توانید به جای رنگ کردن کل موها از <های لایت> کردن استفاده کنید، زیرا های لایت نیاز زیادی به رنگ و مواد شیمیایی ندارد و کمتر هم با پوست سر تماس دارد در نتیجه پوست کف سر رنگی نمی‌شود. این روش تا حدودی قابل اعتمادتر از رنگ کردن تمام موها باشد.

👩‍⚕ @midwifemahbob 🌱
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
❤️عوارض دیر خوابیدن برای بچه ها 
😴😴
🐥دیر خوابیدن و دیر بلند شدن از خواب باعث می شود تجمع مواد سمی در بدن می گردد و باعث می شود آمادگی جسمی و مغزی دچار مشکل شود.

 🐥کودکانی که دیر از خواب بیدار می شوند، دیگر تمایلی به خوردن صبحانه نخواهند داشت و همین باعث بوجود آمدن اختلالاتی در بدن آنها می گردد.

🐥کاهش رشد قدی در کودکانی که شب ها دیر می خوابند، بیشتر دیده می شود. همچنین رشد تحصیلی کمتری نسبت به سایر کودکان دارند.

🐥 دیر خوابیدن کودکان و نوجوانان باعث ایجاد چاقی در آنها می شود.

🐥کودکانی که برنامه خواب منظمی دارند، معمولا قانون پذیرتر و دارای نظم فکری بهتری هستند.

🐥در کودکانی که دیر به رختخواب می روند، احتمال بروز افسردگی بیشتر از کودکانی است که خواب منظمی دارند.

🐥یکی از دلایل بدغذایی کودکان ممکن ست به مشکلات خواب آنها مربوط باشد. پس با اصلاح الگوی خواب کودکان می توان مشکلات تغذیه ای را نیز بهبود بخشید.

🐥دیر خوابیدن باعث کاهش میزان یادگیری کودکان می گردد.

🐥 دیر خوابیدن دختران باعث بیشتر شدن خطر ابتلا به پوکی استخوان در آنها می گردد.
مامان ملیسا مامان ملیسا ۱۱ ماهگی
علل #نازایی در زنان می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که شامل موارد زیر است:


• مشکلات تخمـک گذاری- تخمدان ها ماهیانه یک عدد تخمک در لوله فالوپ آزاد می کنند که به آن تـخمک گذاری می گویند.
• مشکلات رحم یا لوله های فالوپین- در برخی از زنان بدلیل مشکلات قبلی از جمله عفونت یا جراحی هایی که قبلا داشتند بافت لوله فالوپ آن ها آسیب دیده است که این بافت های آسیب دیده می تواند لوله فالوپ را مسدود کند.
• اندومتریوز - اندومتریوز یک بیماری است که یکی از علائم آن ميتواند درد قسمت پایین شکم باشد. همچنین می تواند سبب مشکلاتی برای بارداری شود.
• سنین بالاتر - زمانی که زنان در اواسط تا اواخر دهه سوم زندگیشان قرار می گیرند، ممکن است #باردار شدن برایشان سخت تر شود، بنابراین ممکن است این امر طول بکشد. #بارداری بعد از 40 سالگی با مشکلات بیشتری مواجه است.

زمان مراجعه به پزشک:
اگر پس یک سال رابطه جـ.ـنسی محافظت نشده #باردار نشدید به پزشک مراجعه و مشورت کنید. اگر شما بیش از 35 سال دارید یا هر ماه پریود نمی شوید، در صورت #باردار نشدن پس از 6 ماه تلاش پزشک خود را ببینید.

‌‎‎‎‎‌
🌺

#بهترین_کانال_خانومانه🧕 #بزن.روی.لینک.وبه.جمع.مادرانه.بپیوندید😍
╭┈┈┈┈┈─────❥ 🤱🤰💁‍♀👼
╰┈➤┄•●❥ @madranhe_x
‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‎‎‎‎
مامان جانا(نفسی) مامان جانا(نفسی) ۱۳ ماهگی
سلام خانوما خیلی ها در مورد انگشت خوردن نوزاد و دلبنداتون نگرانید
انگشت خوردن نوزاد چهار ماهه معمولا ناشی از نیاز طبیعی نوزاد به آرامش است. در این سن، نوزادان هنوز در حال کشف و بررسی دستان و اندام‌هایشان هستند و انگشت خوردن یک عادت طبیعی است که به صورت ناخودآگاه انجام می‌شود. علاوه بر این، علل دیگری نیز می‌توانند علت انگشت خوردن نوزاد چهار ماهه باشند. از جمله:

نیاز به آرامش: نوزادان ممکن است در مواقع عصبانیت، خستگی یا ناراحتی انگشت خود را بخورند تا آرام شوند.

کشف بدن خود: نوزادان در این سن در حال کشف دستان و اندام‌هایشان هستند و کشف بدن و دست‌ها نیز می‌تواند علت دست خوردن نوزاد باشد.

مراحل رشد دندان: در چهار ماهگی، علایم اولیه رشد دندان‌ها ظاهر می‌شوند و تسکین خارش لثه‌ها می‌تواند دلیل مشت خوردن نوزاد باشد.

به طور کلی، انگشت خوردن در نوزادان در این سن معمولا طبیعی است و نیازی به نگرانی نیست. با این حال، اگر این رفتار به طور مداوم و برای مدت طولانی ادامه داشته و شما به دنبال علت دست خوردن نوزاد خود هستید، می‌توانید با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا بهترین راه جلوگیری از خوردن دست نوزاد را پیدا کنید.
مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
16 هفته و 3 روزه



برای آغاز غذای کمکی به کودک به چه توصیه های باید توجه کرد؟



پس از گذشت چند هفته، کودک علائمی مبنی بر آمادگی برای خوردن غذای جامد از خود نشان می دهد. ممکن است همیشه گرسنه باشد و به نظر برسد شیر به تنهایی او را سیر نمی کند، او شبها برای شیر خوردن از خواب بیدار می شود در حالی که قبلا تمام طول شب می خوابید. شاید مادران دیگر که نوزاد هم سن شما دارند، شروع به تغذیه غذای کمکی کرده باشند، اما شما مطمئن نیستید که این کار را انجام دهید یا خیر؟ ممکن است مادر شما بگوید خیلی زودتر به شما غذا داده و هیچ مشکلی برای شما بوجود نیامده! همه این عوامل باعث می شوند که شما تشویق شوید و خیلی زود غذا دادن به کودک را آغاز کنید ولی آیا این سن مناسبی است؟ یا باید کمی صبر کنید؟



آکادمی پزشکان متخصص اطفال آمریکا و سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند برای غذای کمکی دادن به کودک باید صبر کرد. آنها معتقدند شیر مادر یا شیر خشک برای شش ماه اول تولد کودک کافی است. دلایل عملی برای منتظر ماندن مادر تا شش ماهگی به قرار زیر است:



در شش ماهگی او می تواند روی صندلی های بلند مخصوص کودک بنشیند، از قاشق استفاده کند یا می تواند غذا را با دست خود برداشته و در دهان خود قرار دهد که همه این مسائل فرآیند غذا دادن به کودک را بسیار آسان تر می کند. گرچه بسیاری از کارشناسان با صبر کردن تا شش ماهگی مخالف هستند. شواهدی از رشد بدن کودک وجود دارد که نشان می دهد ندادن غذا خطر فقر آهن و بروز حساسیت را در بدن کودک افزایش می دهد. آنها دریافته اند منبع آهن بدن کودک در شش ماهگی کاهش می یابد بنابراین اگر رژیم غذایی او در این سن فقط پوره میوه و سبزیجات باشد آهن بدن او به طور کامل تامین نمی شود./