۱ پاسخ

من که اشتهام خیلی زیاد شده 😕همیشه خداهم تشنمه اردارم زیاده ولی از قبل دیابت قند نداشتم همیشه اینجور بودم
احساس خفگی اینا ندارم ولی

سوال های مرتبط

مامان مامان عسل مامان مامان عسل هفته سی‌وهشتم بارداری
مامان 🌹رُزاخانُم🌹 مامان 🌹رُزاخانُم🌹 ۵ ماهگی
#علائم_دیابت_بارداری چیست؟

اگر هر یک از نشانه‌های زیر را در خود مشاهده کردید برای بررسی به پزشک مراجعه نمائید. چرا که علائم دیابت بارداری شبیه سایر نشانه‌های مرتبط با بارداری است و تشخیص آن بسیار سخت است.
1⃣افزایش اشتها: با وجود آنکه ولع به خوردن از علائم این بیماری است ولی علی‌رغم آن زن باردار ممکن است دچار کاهش وزن شود.

2⃣تشنگی زیاد: زن باردار مبتلا به دیابت در بارداری دچار تشنگی زیاد می‌شود؛ زیرا بدن برای رقیق کردن گلوکز بالا در خون، آب و مایعات بیشتری طلب می‌کند

3⃣تاری دید: بدن برای رقیق کردن خون، مایعات را از بافت‌ها به سمت خون بیرون می‌کشد؛ در این میان آب عدسی چشم نیز می‌تواند تحت تاثیر این بیمرای خارج شود که در نهایت این عمل تمرکز بینایی را تحت تأثیر قرار داده و باعث تاری دید می‌شود.

4⃣احساس خستگی: به دلیل اینکه در اثر این بیماری بدن نمی‌تواند به طور مناسب از قند خون (گلوکز) به عنوان سوخت برای تولید انرژی استفاده کند انرژی بدن کم شده و باعث احساس خستگی می‌شود.

5⃣تکرر ادرار: مصرف زیاد مایعات در اثر تشنگی زیاد باعث دفع بیش از حد ادرار می‌شود.

6⃣بروز عفونت در بدن: بیماری دیابت باعث کاهش توانایی بدن در مقابله با عفونت‌ها می‌شود و باعث بروز عفونت‌هایی همچون عفونت مثانه، عفونت واژن (بخصوص عفونت قارچی در بارداری) و سایر عفونت‌های دیگر می‌شود.


همه چیز درمورد بارداری💟

♡♡♡
مامان 🌹رُزاخانُم🌹 مامان 🌹رُزاخانُم🌹 ۵ ماهگی
دوران بارداری با تغییرات فیزیولوژیک مهمی همراه است که دفع پروتئین یکی از آن‌ها است. دیگر تغییرات شامل موارد زیر می‌شود:

۱- تغییرات هورمونی: در دوران بارداری، سطح هورمون‌هایی مانند استروژن و پروژسترون در بدن زنان افزایش می‌یابد که باعث تغییراتی در بدن می‌شوند.

۲- تغییرات قلبی و عروقی: در دوران بارداری، حجم خون بدن افزایش می‌یابد و قلب برای پمپاژ خون بیشتر تلاش می‌کند. همچنین، فشار خون و نرخ ضربان قلب نیز افزایش می‌یابد.

۳- تغییرات تنفسی: به دلیل افزایش حجم رحم و فشار بر ریه‌ها، تنفس در دوران بارداری ممکن است کمی سخت‌تر شود.

۴- تغییرات گوارشی: در دوران بارداری، حرکات معده کمی کندتر می‌شود و ممکن است مشکلاتی مانند سوء هاضمه، ترشح بیش از حد آهن معده یا یبوست را ایجاد کند.

۵- تغییرات ادراری: به دلیل فشار بیشتر رحم بر روی کیسه ادراری، ادرار‌کردن ممکن است کمی دشوار شود.

۶- تغییرات جنسی: در دوران بارداری، تغییرات هورمونی و فشار بیشتر رحم بر روی ارگان‌های جنسی می‌تواند باعث تغییراتی در رضایت جنسی زنان شود.
مامان مامان عسل مامان مامان عسل هفته سی‌وهشتم بارداری