پرهاکلامپسی: از دست دادن پروتئین در دوران بارداری ممکن است باعث پرهاکلامپسی شود که یک بیماری جدی است و با علائمی مانند افزایش فشار خون، سردرد شدید، تورم صورت و دستها، درد شکم و مشکلات دیگر همراه است.
اختلالات کبدی: دفع پروتئین در دوران بارداری ممکن است باعث اختلالات کبدی شود که میتواند خطرناک باشد و باعث افزایش آنزیمهای کبدی و کاهش عملکرد کبد شود.
کمبود پروتئین: دفع شدن پروتئین در دوران بارداری ممکن است منجر به کمبود پروتئین در بدن شود که ممکن است باعث مشکلاتی مانند ورم، تشنج و افزایش خطر عفونت شود.
کاهش حجم خون: این موضوع میتواند باعث کاهش فشار خون، سرگیجه، خستگی و افزایش خطر ابتلا به عفونتها باشد.
به طور کلی، دفع
سندرم هلپ: این حالت یکی از علائم آسیب به کبد در بارداری است. در این حالت، پروتئینهای خونی در ادرار نشان داده میشوند.
افزایش فشار خون بارداری: در بارداری، فشار خون ممکن است افزایش یابد و اگر خیلی شدید باشد، میتواند باعث دفع شدن پروتئین شود.
عفونت ادراری: عفونت ادراری میتواند باعث از دست دادن پروتئین شود. این عفونت ممکن است با علائمی مانند درد و سوزش در هنگام ادرار کردن، خون در ادرار، تب و احساس ناراحتی همراه باشد.
استرس: استرس در بارداری ممکن است باعث دفع پروتئین شود. در مواردی که شخص به شدت استرس داشته باشد، ممکن است مقدار پروتئین در ادرار افزایش یابد.
بیماریهای زمینهای: بیماریهای زمینهای مانند دیابت، بیماریهای کبدی و مشکلات دیگری که با اختلال در عملکرد ادراری یا کلیوی همراه باشند، میتوانند باعث دفع شدن پروتئین در بارداری شود
مرسی عزیزم ❤️🍃😘
روزانه پیام مشاور، متناسب با سن کودکتون دریافت کنین.
سوالاتتون رو از مامانای با تجربه بپرسین.
با بازیهایی که به رشد هوش و خلاقیت فرزندتون کمک میکنه آشنا بشین.