۴ پاسخ

روانشناس گفتار درمانی داره
روانپزشک دارو درمانی

روانپزشک عزیزم دارو میده با توجه به مشکلت
روانشناس فقط در حد صحبت و راهکار دادنه

۲/۲ نکته مهم اینه که خوبه آدم اگه فکر میکنه مشکلش عمیقه، از مراجعه به هیچکدوم ابایی نداشته باشه! هم روانپزشکها و هم روانشناسهای حرفه‌ای اینو میدونن که برای بعضی از مراجعین دارو درمانی و رواندرمانی با هم لازمه و به مرور کمک به حل مشکل میکنه. پس اگه پیش یکیشون رفتید که اون یکی رو نقض کرد، بدونید جای اشتباهی رفتید! ضمن اینکه روانشناسها واحد‌های فیزیولوژی و داروشناسی مفصلی خوندن و لازمه همه داروها رو بشناسن اما اجازه تجویز ندارن و اگه احساس کنن لازمه نظر بدن، با روانپزشکِ شما مشورت میکنن.

اینا رو از کجا بلدم؟ چون خودم رواندرمانگرم 😁

امیدوارم توضیحاتم روشن بوده باشه ❤️

۱/۲ عزیزم روانشناس و مشاور تقریبا کارشون تو یه حوزه‌ست با کمی تفاوت. تحصیلاتشون روانشناسی یا مشاوره با گرایش‌های مختلف بوده و با استفاده از رویکردهای درمانی که دارن، طی جلسات مداوم ( معمولاً هفته ای یکبار) ۴۵ تا ۶۰ دقیقه‌ای به بررسی مشکلات شما می‌پردازن و بهتون کمک میکنن مسائل رو تجزیه و تحلیل کنید تا به مرور به درمان عمیق منجر بشه. حالا روانشناس بیشتر با مراجعینی که مسائل حادتر و عمیقتری دارن مثل اختلالات روانی کار میکنه، مشاور بیشتر روی مسائل سطحی‌تر مثل حل تعارض‌ها و امثالهم تمرکز داره. هیچکدومشون معمولا راهنمایی و توصیه مستقیم نمیکنن و صرفاً به شما کمک میکنن خودتون مسائل رو ببینید.
اما روانپزشک کسیه که اول پزشکی عمومی رو خونده، بعد برای تخصص رفته سراغ روانپزشکی (مثل اینکه یکی متخصص قلب میشه یکی داخلی، یکی زنان و...) . روانپزشک همون متخصص اعصاب و روان هست که باید حواستون باشه با متخصص مغز و اعصاب فرق داره.
کارش اینه که با یه جلسه کوتاه ۱۰ - ۱۵ دقیقه‌ای برای شما داروی اعصاب و روان تجویز میکنه ( مردم به اشتباه میگن داروی خواب و اینها ولی اینطوری نیست!) روانپزشکها در ۸۰ - ۹۰ درصد مواقع مشاوره و رواندرمانی انجام نمیدن اما بعضیاشون علاقه دارن و میرن دوره میگذرونن و یاد میگیرن کار رواندرمانی هم میکنن.

سوال های مرتبط

mahdiyeh mahdiyeh قصد بارداری
مامان اینده مامان اینده قصد بارداری
مامان جوجه مامان جوجه هفته نوزدهم بارداری