💕💕

هفت رفتاری که فرزندت را با آن فلج می کنی....


۱- دستش نباش
از همون بچگی عادتش بدین که چیزی رو دستش ندین و روی میز یا جای دیگه ای بزارین تا خودش بیاد برداره اگر نمیاد نزدیکش بذارید تا اینجوری مسئولیت‌پذیر بشه.
۲- زبانش نباشید
به جاش سلام نکنید،خداحافظی نکنید،شعرنخونید و اجبار ش نکنید که این کارا رو انجام بده و اگه دوست نداشت انجام بده سرزنشش نکنید.
۳- حامی افراطی نباشید
درسته که بعضی مواقع باید از کودکان حمایت کنیم ولی اگه همیشه و همه جا بخواهیم این کار رو بکنیم خیلی اشتباهه؛ برای این که یاد بگیره از حقش دفاع کنه با بازی و نمایش بهش یاد بدین.
۴-بلندش نکن
وقتی زمین میخوره یا یه آسیب خیلی کوچیک میبینه فوراً بلندش نکنید و بذارید خودش تلاش کنه و از جا بلند شه ولی باهاش همدردی کنید.
(البته اگه به شدت زمین نخوره)
۵-کنترل گر نباش
اگه همه کارا و رفتارهای کودک مثل بازی کردن، تمیزی اتاقش، رفت و آمدش و.... رو بیشتر از حد کنترل کنید از خودش ناامید میشه.
۶-پاهاش نباش
بچه بالای دوسال رو نباید مرتب حمل کنید و اینطرف و اونطرف ببرید بلکه باید به راه رفتن تشویقش کنید.
۷- به جاش تصمیم نگیر
توی نیمی از تصمیم گیری ها اجازه بدین کودک انتخاب گر باشه مخصوصاً کودک بالای ۳ سال؛ مثلاً میتونی تو انتخاب غذا و رنگ لباس و.... از کودک نظرخواهی کنید.
من و پسری دیروز رفتیم یکم قدم زدیم
امروزم با باباش بردیمش پارک
گناه دارن برای یه ساعت هم شده ببرینشون تو حیاط یا کوچه یکم قدم بزنین حال و هاشون عوض شه

تصویر
۴ پاسخ

بچه ای که ببرم بیرون روانیم میکنه بازم بنظرت ببرمش؟

ممنونم مریم جون
موفق باشی گلم

منکه پسرمو هرجا میبرمش بازم خیلی شیطونی میکنه خیلی حرصم میده دو روز ی باز میبرمش پارک خونه خالش با باباش میره بیرون نونوایی جای های دیگه ولی بازم همش گریه میکنه میگه منو ببرید همش بیرون

ای جان چه متن زیبایی🤌🤌🤌

سوال های مرتبط

مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۲ سالگی
مامان حلماجون👩‍🍼 مامان حلماجون👩‍🍼 ۲ سالگی
#سوالات_جنسی کودکان از والدین
؛بچه ها کنجکاوی می کنند و سؤال می پرسند.
یکی از دوستان تعریف می کردند که یک روز دخترم از مهد آمد خانه و گفت که مامان میخوام ایستاده جیش کنم، من هم گفتم باشه برو، دخترم رفت و ایستاد و صدایش بلند شد که اَه همه ی پاهام جیشی شد، خیس شدم گفتم خوب اگر ایستاده جیش کنی همین طوری میشی دیگه، گفت پس چرا پسرا وایمیسن جیش می کنن؟ مادر فهمید که دخترش توی مهد پسری را از پشت دیده که ایستاده جیش می کرده، مادر جواب داد برای این که جیش دخترها با پسرها فرق می کنه، پسرها مثل لوله است ولی دخترها لوله نیست. ببینید این مادر خیلی خونسرد و راحت بدون پیچیدگی و دستپاچگی به کنجکاوی های دخترش پاسخ داد،
خوب آدم ها با هم فرق می کنند مثل موهاشون که یکی مشکیه و یکی سفیده و یکی طلائیه.
✔️مسائل جنسی را برای بچه ها عجیب و غریب نکنید. دعوایشان نکنید که خوبه بسه دهنتو ببند یا حواسش را پرت کنید که مثلاً اِه چه گربه قشنگی نه!، خیلی راحت و ساده به کنجکاوی های کودک جواب بدهید. مثلاً اگر پرسیدند که مامان مال تو چه شکلیه؟ اگر دختر بود، مثل مال تو؛ من و تو شکل هم هستیم. مال بابا فرق می کنه؟ بله فرق می کنه. چه شکلیه؟ مثل لوله هست. چرا مال بابا اون جوریه مال من این جوریه؟ برای این که بابا مرده، دیدی مردها ریش و سبیل دارن، صحبت را آرام بکشانید به سمت تفاوت های ظاهری، ولی خانم ها ریش و سبیل ندارن، مامان ها موی بلند دارن ولی باباها حتی کچلند  یا موهاشون کوتاست. کاملاً بدون نگرانی و اضطراب باید به این کنجکاوی کودک پاسخ دهید. 
مامان ❤️فاطمه❤️ مامان ❤️فاطمه❤️ ۲ سالگی
کنترل عصبانیت

هنگامی که والدین به طور کار آمد هیجان های خود را مهار می کنند، فرزندان شان هم یاد می گیرند تا به همین شیوه عمل کنند. روشی که والدین برای مدیریت خود در شرایط انفجاری (عصبانیت بیش از حد) به کار می برند، الگویی برای فرزندشان می شود تا به هنگام خشم یا اندوه از آن الگو تبعیت کنند.
بنابراین کنترل خشم و عصبانیت چیزی است که همه والدین به آن نیازمندند. خود مهار گری روشی برای کمک به والدین است تا از وارد کردن صدمه به فرزندشان اجتناب کنند. با کسب این مهارت، والدین خواهند توانست تا با فرزندشان به شیوه هایی موثر حتی در لحظات تنش زا، تعامل کنند.

مثلا وقتی کودک ما شاهد است که به نظر خیلی عصبانی می آییم، خشم خود را فرو بخوریم و سکوت کنیم و چند دقیقه ای از او بخواهیم محیط را ترک کند تا کنترل خود را دوباره به دست آوریم، او نیز از این شیوه استفاده خواهد کرد. در واقع رفتارهای خشن فرزندانمان بازتابی از رفتار والدین است.

خشم، هیجان پایه ای است که هر کسی آن را می فهمد. می توان به افراد آموزش داد که چگونه خشم خود را بدون آسیب زدن به خود یا دیگران مهار کنند. آنچه حائز اهمیت است قبول مسئولیت اعمال خود و پذیرش احساسات به عنوان بخشی از ماهیت بشری است.


@koodakaneh7
مامان کیهان مامان کیهان ۲ سالگی
شما هم با خواب بچه مشکل دارین؟
.
توی این دوسال و هفت ماه ، خیلی به ندرت پیش اومد که با خواب کیهان به مشکل بخورم ... چند تا نکته که از تجربه ی مامان هامون و مامان های گهواره و به واسطه ی حوزه فعالیتم میدونم و انجام دادم رو براتون آوردم:
بچه ها چون سرعت رشدشون بالاست پس سوخت و سازشون هم بالاست در نتیجه زود زود گرسنه و تشنه میشن پس نیم ساعت قبل از خواب یه غذا یا میوه یا شیر بدین تا قندخونشون در طی خواب تامین باشه. آب قبل از خواب فراموش نشه و یه لیوان هم بالاسرتون باشه چون یکی از علت های گریه نصف شب بچه ها تشنگیه... از نظر کولیک و نفخ و شکم درد هم چکاب ببریدشون که اگر از این نظر ها مشکلی بود بر طرف بشه، ساعت خواب باید بین ۹تا ۱۱ شب شروع بشه و تقریبا نه ساعت خواب شبشون باشه، صفحات رشد در این بازه زمانی بهترین ترشح هورمون و فعالیت رو دارن... تا دو سالگی اصلا احتیاجی نیست حساسیت جای خواب بچه رو داشته باشید و اگر صرفا کودک رو اماده دیدین جاشو جدا کنید... چون استرس های الکی به خودتون و بچه وارد می کنید. بچه هایی که با قصه و لالایی می خوابند بخصوص اگر توسط پدر و مادر تعریف بشه رشد هوشی و خافظه ای بیشتری دارند و دامنه لغاتشون خیلی افزایش پیدا می کنه...
موارد خیلی زیادن اینا چیزهایی بودن که حس کردم مهم تر هستن..
شما هم اگر نکته ای دارین درمورد خواب بگید شاید من یادم رفته باشه یا برام جدید باشه یاد بگیرم.🌷🌷🌷❤️❤️❤️
مامان 🧸بچه شیر🧸🚀 مامان 🧸بچه شیر🧸🚀 ۲ سالگی
برای ترک پوشک کودک باید اعلام کنم که:‌
بچه ایی از ساعت ۸شبه به بعد شیر یا چایی یا هرنوشیدنی میخوره و پوشکش شب تا صبح خیسه قطعا آمادگیش نداره ‌
حالا چرا؟؟؟
چون ماهیچه های مثانه اش هنوز به اون حد لازم قوی نشدن که بچه بتونه خودش نگه داره و اعلام کنه جیش داره یا ماهیچه های مقعدشم هنوز قوی نشدن که بچه بتونه کنترل کنه و قبل عمل دفع اعلام کنه پی پی داره‌
لطفا اجبار نکنید‌
حتما قبل از اقدام‌قطعی گرفتن پوشک لطفا کودک از یکماه قبل از لحاظ روخی و روانی و ذهنی آماده کنید، باهاش صحبت کنید که تو دیگه بزرگ شدی و پوشک برای بچه هایی که راه نمیرن و کوچولو هستنه و کم کم باید با پوشک بای بای کنیم و پوشک پاتو اذیت میکنه و چندباری خودش تو حمام یا دستشویی جیش کرده باشه دیده باشه عمل جیش کردن یا پی پی کردن، پی پی خودش حتما ببینه و باهاش حتما بای بای کنه براش توضبح بدید که باید بره خونش تو فاضلاب ،که موقع ترک پوشک حین عمل دفع از پی پی نترسه ک خدایی نکرده دچار شک نشه.‌
اینا خیلییی مهمه و موارد خیلی زیاد دیگم هست ک باید رعایت بشه آموزش داده بشه تا موجب ناخون خوردن و ترسیدن و نگه داشتن ادرار یا مدفوع بچه نشه یا بچه دچار شب ادراری و اضطراب و ترس شدید نشه.والا عزت نفس و اعتناد بنفس بچه کم یا از یین میره