۲ پاسخ

منم نمیفهمم چطور الان بچشونو جدا میکنن واسه هزار تا اتفاق هست یه وقت سرش میخوره به جایی تخت یا تب میکنه یا میترسه تنها باشه اصلا بچه چند بار بیدار میشه تا صبح گناه داره بخدا من بچم پیش خودم میخوابه یعنی خودم تو اتاق دخترم میخوابم اصلا هم از کارم ناراحت نیستم

دقیقا منم الان میبینم همه میگن ما بچمون رو جدا از خودمون میخابونیم تعجب میکنم
چون پسر من هنوز یک بار تا صب بیدار میشه میاد چون پایین پام میخابه راه میفته میاد بغلم میخابه دوبار بیدارمیشه اب میخاد اگ تو اتاق جدا باشه بیدارشه خب میترسه

سوال های مرتبط

مامان آروین مامان آروین ۱ سالگی
مامان درنیکا کوچولو مامان درنیکا کوچولو ۲ سالگی
در این مرحله باید بدانید که کودک شما همانند فردی است که میخواهد از غار امن خود بیرون بیاید و باید با احتیاط عمل کند تا زنده بماند!

فرزند شما با اشتیاق به شناختن دنیای اطراف خودش پا به ۲ سالگی می گذارد و در این سن، انتخاب غذا و خوردن ان نیز یکی از چالش های اوست. از طرفی از انجایی که در ذهنش سوال های زیادی درباره محیط پیرامونش شکل میگیرد، بیشتر به دنبال حل معماهای ذهنی اش است.

در چنین وضعیتی، انتظار والدین از اینکه فرزندشان یکجا بنشیند و غذا بخورد اشتباه است!

پس صبوری و همراهی والدین در این مرحله بسیار حائز اهمیت است و خوب است بدانید که زمانی که فرزند ۲ ساله شما احساس گرسنگی داشته باشد، یافتن چیزی برای خوردن از اولویت های ذهنش می شود و دیگر تمام حواس او معطوف به خوردن خواهد شد.

در چنین مواقعی احتمالا متوجه ان خواهید شد که اولین خوراکی در دسترس او، به عنوان غذا محسوب می شود.

به عنوان مثال اگر روی میز شما مقداری پاستیل باشد یا پسته فرقی برای فرزند شما نمیکند، او تنها به یک چیز فکر میکند: سیر شدن.

همچنین در این سن، زمانی که کودکان یک خوراکی یا غذا را به عنوان مزه خوشایند برای خود انتخاب می کنند، ممکن است کل هفته را به خوردن ان بگذرانند. پس جنگیدن با چنین وضعیتی به عنوان والد اشتباه است.

تنها باید تنوع غذایی در دسترس را برای کودک افزایش دهید تا با مزه های مختلف آشنا شود و به ترتیب به عنوان غذای مورد علاقه اش در ذهنش ثبت شوند.
مامان فندقی🫂🍁✨️ مامان فندقی🫂🍁✨️ ۱ سالگی
‍ تکنیک های رفتار با کودکان

🎗پرهیز والدین از گفتن عبارت " تو بزرگ شدی "

والدین معمولاً به فرزندانشان می گویند که آنها بزرگ شده اند و باید مثل بزرگترها رفتار کنند. مثلاً به کودکشان می گویند که تو بچۀ بزرگی شدی و باید خودت دستشویی بری یا نباید این همه ریخت و پاش کنی.
والدین با گفتن اینکه کودک شان بزرگ شده، سعی می کنند او را تشویق کنند که مثل بچه های بزرگتر از خودش رفتار کند و یا اینکه خودش را با بچه های کوچکتر از خودش مقایسه کند و از کارهای خودش شرمنده شود.
مشکل این مسئله این است که کودکی که والدینش مرتب به او می گوید که بزرگ شده است، وقتی می بیند که نمی تواند کاری را انجام دهد، احساس فشار می کند.
⚜همۀ بچه ها دوست دارند خودشان کارهایشان را انجام دهند و در این راه از بزرگترهایشان تقلید می کنند. اگر کودکِ خودتان را همان گونه که هست بپذیرید و صبور باشید و به او فشار نیاورید، او کم کم خودش مثل بچه های بزرگتر رفتار می کند و رفتارهای کودکانه اش را کنار می گذارد.
مامان داینو مامان داینو ۱ سالگی
سلام سلام مامانای گل🌼دیشب یکی از مادرا پیام داد که بچها از سن ۲سال به بعد بشدت لجباز و پرخاشگر میشن خواست ک دراین مورد صحبت کنیم من یه سری تکنیک کنترل پرخاشگری رو میگم شماهم بیاین از تجربه های خوبتون ک چیکار کردین بچها پرخاشگری یا لجبازیشون رو کنار گذاشتن🌼
تکنیک های لازم برای کنترل پرخاشگری در محیط خانواده1- صمیمیت. صمیمیت در خانواده امری لازم و ضروری است زیرا سهم مهمی در کاهش خشونت در خانواده دارد. بسیاری از رفتارهای خشونت آمیز به این دلیل است که صمیمیت بین طرفین وجود ندارد. صمیمیت هنگامی افزایش می یابد که افراد خانواده در امور زندگی با یکدیگر مشارکت داشته باشند، همچنین اعتماد و اطمینان در مشارکت بین اعضای خانواده باعث صمیمیت می شود.2- تأمل و سکوت. یکی از بهترین راه های کنترل خشونت در خانواده، کنترل رفتار خویشتن در مواقعی است که یکی از اعضای خانواده به تحریک دیگری بپردازد. بهترین شگرد در این هنگام آن است که دیگران سکوت اختیار کنند تا آن فرد هم آرامش پیدا کند. سپس در یک فرصت مناسب با هم به بحث و بررسی برسند.3- تخلیه. یعنی اینکه به طور مستقیم جواب خشونت را ندهیم. تحقیقات جدید نشان داده که پرخاشگری ملاکی و حتی فیزیکی علاوه بر اینکه خشم را کاهش نمی دهد باعث افزایش آن نیز می شود.4- مدل پرخاشگری غیرپرخاشگرانه «قدم زدن و ...». تحقیقات نشان داده که افراد عادی که پرخاشگری خود را بدون رفتار پرخاشگرانه بروز داده ند بعد از این کار سطح کمتری از پرخاشگری را داشته اند ولی به طور کل این روش هم زیاد مؤثر نیست.