۲ پاسخ

منی که دوست دارم غذای بچه مو از ۶ماه شروع کنم
دکتر میگه دیره
از ۴ ماه بده
موندم چیکار کنم
هنوز شروع نکردم

عالیه♥️♥️

سوال های مرتبط

مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
16 هفته و 3 روزه



برای آغاز غذای کمکی به کودک به چه توصیه های باید توجه کرد؟



پس از گذشت چند هفته، کودک علائمی مبنی بر آمادگی برای خوردن غذای جامد از خود نشان می دهد. ممکن است همیشه گرسنه باشد و به نظر برسد شیر به تنهایی او را سیر نمی کند، او شبها برای شیر خوردن از خواب بیدار می شود در حالی که قبلا تمام طول شب می خوابید. شاید مادران دیگر که نوزاد هم سن شما دارند، شروع به تغذیه غذای کمکی کرده باشند، اما شما مطمئن نیستید که این کار را انجام دهید یا خیر؟ ممکن است مادر شما بگوید خیلی زودتر به شما غذا داده و هیچ مشکلی برای شما بوجود نیامده! همه این عوامل باعث می شوند که شما تشویق شوید و خیلی زود غذا دادن به کودک را آغاز کنید ولی آیا این سن مناسبی است؟ یا باید کمی صبر کنید؟



آکادمی پزشکان متخصص اطفال آمریکا و سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند برای غذای کمکی دادن به کودک باید صبر کرد. آنها معتقدند شیر مادر یا شیر خشک برای شش ماه اول تولد کودک کافی است. دلایل عملی برای منتظر ماندن مادر تا شش ماهگی به قرار زیر است:



در شش ماهگی او می تواند روی صندلی های بلند مخصوص کودک بنشیند، از قاشق استفاده کند یا می تواند غذا را با دست خود برداشته و در دهان خود قرار دهد که همه این مسائل فرآیند غذا دادن به کودک را بسیار آسان تر می کند. گرچه بسیاری از کارشناسان با صبر کردن تا شش ماهگی مخالف هستند. شواهدی از رشد بدن کودک وجود دارد که نشان می دهد ندادن غذا خطر فقر آهن و بروز حساسیت را در بدن کودک افزایش می دهد. آنها دریافته اند منبع آهن بدن کودک در شش ماهگی کاهش می یابد بنابراین اگر رژیم غذایی او در این سن فقط پوره میوه و سبزیجات باشد آهن بدن او به طور کامل تامین نمی شود./
مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 ۱۱ ماهگی
🚼دستورالعمل شروع و نحوه مصرف #قطره_آهن برای کودکان و شیرخواران

🔸برای کلیه شیرخوارانی که با وزن طبیعی متولد می شوند ( اعم از کودکانی که با شیر مادر و یا شیر مصنوعی تغذیه می شوند) دادن قطره #آهن از پایان #شش_ماهگی و یا همزمان با شروع تغذیه تکمیلی تا پایان 24 ماهگی به میزان روزانه حداکثر 15 میلی گرم آهن المنتال ( خالص ) معادل حداکثر 15قطره آهن در روز توصیه میشود .
🔸در صورتی که بدلیل اختلال رشد کودک ، تغذیه تکمیلی بین 4 تا 6 ماهگی شروع شود . قطره آهن همزمان با شروع غذای کمکی به میزان 15 قطره در روز باید به شیر خوار داده شود .
🔸برای همه کودکان نارس و نیز کودکانی که وزن تولد آنها کمتر از 2500 گرم باشد از زمانی که وزن آنها به دو برابر وزن هنگام تولد رسید یا از دو ماهگی (هرکدام زودتر حاصل شود) قطره آهن شروع شود".برای این کودکان میزان آهن 2میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن محاسبه میشود.
🔸 قطره آهن را بین دو وعده شیردهی به کودک بدهید
🔸قطره آهن را در عقب دهان شیرخوار چکانده و سپس مقداری آب به او بدهند تا از تیره شدن رنگ دندانها جلوگیری کنید



     👶👶👶 🍲🍛🍼 👧👧👧

🎀ایدی کانال غذای کودک ، مراقبت و نگهداری از نوزاد در روبیکا👇
https://rubika.ir/madarkodack

🎀ایدی کانال غذای کودک ، مراقبت و نگهداری از نوزاد در  ایتا 👇

https://eitaa.com/madarkodack

هرگونه کپی بدون لینگ حق الناسه❌❌
مامان کایان مامان کایان ۷ ماهگی
مامان مسیحا مامان مسیحا ۴ ماهگی
#غذا_دادن_به_نوزاد_زیر_۶ماه
پایان شش ماهگی بهترین زمان برای شروع تغذیه تکمیلی است؛ هر چه سن او بیشتر شود، آمادگی بیشتری برای استقلال درغذاخوری پیدا می کند.  گرچه در شش ماهگی هم هنوز معده نوزاد به اندازه کافی قدرت ندارد، اما دادن غذاهایی غلیظ‌تر از شیر مادر در حجم کم و با انرژی زیاد و در فواصل زمانی طولانی باعث آشنایی معده با غذاهای جامد می‌شود. در نتیجه معده برای انجام عملیات هضم روز به روز ورزیده تر می‌شود. به همین دلیل است که تهیه و دادن غذای مقوی برای نوزاد 7 ماهه ساده‌تر از غذا دادن به کودک شش ماهه است؛ زیرا هم معده با تغذیه تکمیلی آشناتر شده است و هم کودک طعم‌های جدید را شناخته است و برای امتحان کردن آنها همواره اشتیاق دارد. غذا دادن به کودک زیر شش ماه باعث پر شدن معده کودک می‌شود. در نتیجه کودک از خوردن شیر امتناع می‌کند. بنابراین حتی بهترین غذاها برای وزن گیری نوزاد اگر زیر شش ماه به او داده شود، نه تنها مفید نخواهد بود، بلکه ضررهای فراوانی نیز به همراه خواهد داشت.
مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 ۱۱ ماهگی
‍ ‍ ❤#ریفلاکس_شیرخوار

۴شرط اصلی در کنترل غیر دارویی ریفلاکس معده شیرخواران ⁉️⁉️


✳️ رعایت دمای زیست مناسب برای تغذیه و خواب شیرخوار ( دمای زیست بین ۱۹ تا ۲۴ درجه سانتیگراد میباشد. ) و رعایت شرایط شیب مناسب کودک در زمان شیرهی و خواباندن کودک . ( کودک لازم است در حالت نشسته در بغل شیردهی شود و بعد از اتمام #شیردهی به مدت ۲۰ دقیقه خوابانده نشود و بعد از این مدت بروی تشک مناسب سفت ودارای شیب ۱۵ تا ۳۰ درجه خوابانده شود.

✳️جلوگیری از پرخوری #نوزاد و شیرخوار ( تغذیه در دفعات بیشتر و حجم کمتر در مقایسه با تغذیه به مقدار زیاد و طولانی به فواصل بیشتر )

✳️ انجام صحیح ماساژ های شکمی و مجرای اشکی برای گرفتن اروغ ، کمک به دفع راحت ، باز نگهداشتن بینی و ماساژ های #کولیک شیرخوارگی

✳️ رعایت رژیم غذایی مادر و استفاده از شیرکمکی مناسب برای هرکودک در صورتی که شیرخوار تحت تغذیه کمکی یا انحصاری با شیرهای خشک میباشد.

👇👇👇👇


     👶👶👶 🍲🍛🍼 👧👧👧

🎀ایدی کانال غذای کودک ، مراقبت و نگهداری از نوزاد در روبیکا👇
https://rubika.ir/madarkodack

🎀ایدی کانال غذای کودک ، مراقبت و نگهداری از نوزاد در  ایتا 👇

https://eitaa.com/madarkodack

هرگونه کپی بدون لینگ حق الناسه❌❌
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۶ ماهگی
#غذای کمکی کودک را چگونه شروع کنم ؟


در ۶ ماه اول تولد کودک فقط از شیر مادر تغذیه کرده است و دستگاه گوارشی بدن او هنوز به غذای دیگری عادت ندارد پس برای شروع غذای کمکی لازم است که در ابتدا از میزان کم‌غذای کمکی استفاده کنیم تا برای کودک مشکلی پیش نیاید .


میزان غذای کمکی :


هر غذای کمکی که برای کودک شروع می‌کنیم باید در روز با یک قاشق شروع کنیم روزهای بعد تعداد قاشق‌های غذای کمکی را زیاد می‌کنیم تا در طول ۱۰ روزبه ۱۲ قاشق برسد و بدن کودک کم‌کم به آن غذای کمکی عادت کند .

برای اضافه کردن هر نوع غذای کمکی به برنامه غذایی کودک به همین شکل باید با صبر و حوصله پیش برویم تا بدن کودک به همه مواد غذایی کمکی عادت کند و دچار ناراحتی‌های گوارشی نشود .

برای اضافه کردن زرده تخم‌مرغ به برنامه غذای کمکی کودک برای روز اول به میزان یک نخود ،زرده تخم‌مرغ را به کودک می‌دهیم و این میزان را در طی روزهای هفته زیاد می‌کنیم تا زمانی که یک زرده تخم‌مرغ کامل به کودک بدهیم .
مامان کایان مامان کایان ۷ ماهگی
مامان راحیل خانم❤👸 مامان راحیل خانم❤👸 ۹ ماهگی
مدفوع نکردن نوزاد تا چند روز طبیعیه؟ در نوزادانی که شیر مادر می خورند.

یبوست در نوزادانی که شیر مادر می خورند کمتر از نوزادانی است که شیر خشک می خورند. نوزادان بالای هشت هفته معمولاً 4 یا 5 روز روز هم ممکن است مدفوع نکنند و این بدان معنا نیست که یبوست دارند. نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند، به خصوص اگر هنوز غذاهای جامد را شروع نکرده باشند، حتی ممکن است تا 10 روز مدفوع نکرده باشند! شیر مادر دقیقاً همان چیزی است که دلبند شما به آن احتیاج دارد و مواد زائد کمی در پایان روند هضم برای خروج باقی مانده است. نوزادانی که منحصراً با شیر مادر تغذیه می شوند معمولا یبوست ندارند. آنها ممکن است مدت طولانی بدون دفع مدفوع بگذرانند، اما شکم آنها برخلاف انتظار شما پر از مدفوع نیست. اگر شیرخوار شما دل درد دارد و ناخوش به نظر می رسد، احتمالاً مشکل دیگری وجود دارد مانند کولیک و تجمع گاز. شیر مادر یک ملین طبیعی است و نوزادانی که فقط از شیر مادر تغذیه می کنند و تقریباً هرگز به ملین دیگری احتیاج ندارند.
مامان کایان مامان کایان ۷ ماهگی
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۶ ماهگی
#کم_خونی
#ویتامینها

مصرف ویتامین C مخصوصا در مورد کودکانی که گوشت کم مصرف میکنند بسیار مهم است. زیرا آهن موجود در مواد غیر گوشتی به آسانی جذب بدن نمی شود.

🔵 منابع سرشار ویتامینC:

🌟 #پرتقال، #توت فرنگی، شاه توت، #کشمش سیاه و #کیوی.
🌟 #گوجه_فرنگی، #فلفل_دلمه ای قرمز یا سبز
🌟 سبزیجات سبز پررنگ مثل #بروکلی، #اسفناج
🌟 #سیب_زمینی و #سیب_زمینی_شیرین


زمان هایی وجود دارد که کودک بد غذایی می کند و غذای خاصی را نمی خورد. ممکن است برخی روزها غذاهای آهن دار بیشتر و برخی روزها کمتر بخورد. تا زمانی که به طور کلی در طول یک هفته رژیم غذایی کودک متعادل است جای نگرانی نیست و مشکلی برای کودک بوجود نمی آید.
با اینحال مصرف بیش از اندازه آهن می تواند مضر باشد، پس اگر رژیم غذایی کودکتان سالم و متنوع است نیازی به مکمل آهن
نیست. در مورد استفاده کردن یا نکردن قطره آهن با پزشک کودک مشورت نمایید.

🔵 علائم فقر آهن:
🔹 خستگی و بی حالی
🔹رنگ پریدگی
🔹کم آوردن نفس هنگام ورزش
🔹 کاهش مقاومت بدن در برابر عفونت

اگر کودک به اندازه کافی آهن جذب نکند، ممکن است به فقر آهن دچار شود، که در حالت خفیف احتمالا نشانه خاصی ندارد.
اگر احتمال می دهید که کودکتان به اندازه کافی آهن مصرف نمی کند با پزشک و یا مشاور تغذیه مشورت نمایید.