۴ پاسخ

دختر منم هنوز تازه یکم از مشت در میاد دستش اما سردی دستش واقعیت داره تا شیرش میدادم تست میکردم می دیدم گرم میشه سیر میشه

دختر من همش مشته دستش

ممنون🥰🥰

من همیشه ب پهلو میخابونم که

سوال های مرتبط

مامان پرنسس مامان پرنسس ۸ ماهگی
🔖نکاتی در مورد کولیک نوزادی و خواب مادر


🚩در مورد ارتباط کولیک و خواب ، نکته جالب این است که مشاهده شده است که والدین بچه های کولیکی بسیار از کم‌ خوابی نوزاد شاکی هستند ولی وقتی با اکتی گرافی ، خواب نوزاد رو‌ بررسی کردند ، متوجه شدند که میزان خواب کودک طبیعی است و کلا بعلت بدخوابی نوزاد چون خواب والدین نیز مختل می شود ، این نظر اشتباه را والدین دارند.

🚩با توجه به اینکه در دو ماه اول تولد ٫  ترشح ملاتونین را در نوزادان نداریم ولی خود ملاتونین سبب کاهش انقباضات روده ای می شود و شل کننده عضلات است و از طرف دیگر ملاتونین از شیرمادر هم ترشح می شود ، نظر به این است که در این کودکان شیردهی از سینه مادر بسیار در کاهش کولیک موثر است و خواب خوب مادر٫ سبب ارامش خودش و نوزاد خواهد شد٫ بنابراین توصیه می شود که حتما به مادر کمک بشود و به مادران می گوییم که هر موقع نوزاد خوابید ، خود‌ مادر هم بخوابد .

🚩در مورد نوزادان در آغوش گرفتن و بوسیدن و لالایی خواندن و حرکات گهواره ایی برای خواباندن کودک توصیه می شود و با توجه به اینکه مواد کافئین دار مثل شکلات ، کاکائو و نوشابه و نسکافه و چایی سبب افزایش ادنوزین و بی خوابی کودک خواهد شد بنابراین برای خواب خوب نوزاد مادر شیرده این مواد را محدود کنند و یا مصرف نکنند.
مامان ملیکا مامان ملیکا ۸ ماهگی
‍ ‍ #برنامه_غذایی
#ده_ماهگی

📝جدول زمان بندی تغذیه در #نه و #ده ماهگی
تعداد دفعات شیر و غذای کمکی در ابتدای نه ماهگی تا آخر ده ماهگی
زمان تغذیه👇
🌞سحر یا سپیده دم شیر مادر
☀️صبح شیر مادر + زرده تخم مرغ آب پز (یک قاشق چایخوری، سه روز در هفته) / شیر مادر + حریره یا فرنی (4 تا 5 قاشق مربا خوری بسته به اشتهای کودک، چهار روز در هفته)
🕙10 تا 11 صبح پوره میوه یا تکه هایی از میوه نرم شده یا آب میوه به مقدار 30 میلی لیتر (نصف استکان)
🕕ظهر سوپ (10تا 15 قاشق مربا خوری) + نصف خرما در صورت تمایل کودک
🕟بعد از ظهر شیر مادر + پوره سبزیجات (5 تا 10 قاشق مربا خوری) + آب جوشیده سرد شده
🕡غروب شیر مادر + ماست شیرین (5 تا 10 قاشق)
🌑شب شیر مادر
🌚آخر شب تا سحر شیر مادر (در صورت بیدار شدن کودک)
📌توصیه هایی در مورد تغذیه در نه و ده ماهگی
📝زرده تخم مرغ پخته و نرم شده را می توانید با حریره یا فرنی یا مقداری شیر مادر مخلوط نمایید و به کودک بدهید.
در روز هایی که زرده تخم مرغ به کودک نمی دهید، حریره های تجارتی را که با آرد برنج یا گندم و میوه های خشک شده تهیه شده است، هنگام صبح بسته به اشتهای کودک، به او بدهید.
🔗می توانید حبوبات و مغز هایی را که دارای پروتئین، کلسیم، روی، آهن و چربی های مفید است به صورت پوره در آورده و به غذای کودک اضافه نمایید. حبوباتی مانند عدس و ماش هضم آسان تری دارند.



کپی مطالب 👈حق الناس❌
فوروارد👈 ازاد✅


┏━━━━━⃝🌈⭐️
┊    🤱🏻  @Baardaarii
╰┈─➤⊱👼🏻•❁•─🍼 ─•❁•⊰
مامان جیران 🦋 مامان جیران 🦋 ۳ ماهگی
♦️ چه میوه هایی طعم شیر مادر را تغییر می دهند⁉️
🍊🍋🥝🍒🍓

شیر مادر بهترین ماده برای تغذیه نوزاد است اما به شرطی که مواد غذایی ازجمله میوه ای که مادر مصرف می‌کند، مضر نباشد.

برخی نوزادان از شیر طعم دار خوششان می‌آید اما پس از مدتی دچار ناراحتی معده، بی‌قراری و تغییر در مدفوع می شوند و تمایلی به خوردن شیر مادر ندارند.

⚠️با مصرف کردن برخی میوه‌ها شیر مادر طعم بدی پیدا می کند و نوزاد از خوردن آن روی برمیگرداند. اما زیاده روی در کدام میوه‌ها چنین تأثیری دارد⁉️

▪️مرکبات:
مصرف میوه‌هایی مانند پرتقال و لیموترش با اینکه سرشار از ویتامین C است اما طعم شیر را تند می‌کند. مرکبات باعث ناراحتی معده در کودک می‌شود.

💟توت‌فرنگی:
مصرف بیش‌ازحد توت‌ فرنگی هنگام شیردهی می‌تواند حساسیت شدیدی در کودک به وجود بیاورد و نشانه‌های آن شامل گاز در معده، اسهال، بیقراری و گاهی نیز کهیر زدن پوست است.

💟کیوی:
مصرف کیوی ممکن است باعث ایجاد گاز معده و نفخ شکم در کودک شود.

💟گیلاس:
گیلاس به دلیل داشتن طبع سرد در صورت مصرف زیاد می‌تواند مسهل باشد. بنابراین از مصرف آن در زمان شیردهی بپرهیزید.

💟آلو:
آلو نیز خاصیت مسهل دارد و مصرف زیاد آن باعث مشکل نوزاد می شود.

💟سیب:
اگرچه خوردن سیب زیاد توصیه می‌شود اما فیبر موجود در آن می تواند باعث نفخ در کودک شود؛ درنتیجه باید از مصرف زیاد و بیش از اندازه آن پرهیز کرد.
مامان ✨🫀ویهان👶🏻🧿 مامان ✨🫀ویهان👶🏻🧿 ۲ ماهگی
🛑قبل از واکسن دو ماهگی فرزندتان حتما مطالعه کنید🛑

👇#واکسن_دوماهگی
شامل فلج اطفال خوراکی و واکسن پنجگانه است از عوارض واکسن پنجگانه،گریه و بی قراری شدید و تب کردن است اگر گریه بیشتر از سه ساعت طول کشید و یا تب به چهل درجه رسید و یا کودک دچار تشنج شد به بیمارستان مراجعه کنید
برای تسکین درد و جلوگیری از تب نیم ساعت قبل از تزریق واکسن،به تعداد دو برابر وزن او قطره استامینوفن خوراکی بخورانید و پس از آن هر چهارساعت و تا دو روز قطره را قطع نکنید می توانید روز سوم هم شش ساعته قطره را ادامه دهید در بیست و چهار ساعت اول تزریق واکسن،محل تزریق را از روی لباس کمپرس سرد و در روز دوم کمپرس گرم بگذارید دو روز اول،کودک را حمام نکنید و حتی برای شستشوی پای او آب را روی محل تزریق نریزید بیش از همیشه به او شیر بدهید چرا که مایعات تب را کاهش میدهد روز و شب اول،نوزاد بی قرار است پس به خاطر آرامش خود و فرزندتان تا بهبودی کامل او از منزل خارج نشوید و محیط خانه را ساکت و آرام کنید تا خواب هایش طولانی تر شود


🦋┅┅
مامان mah🌙 مامان mah🌙 ۴ ماهگی
✅از چه زمانی می‌توانم به کودکم غذای جامد بدهم؟👇

به عنوان اولین نکته یادتان باشد که آمادگی هر کودک برای غذای جامد به سرعت رشدش بستگی دارد، که ممکن است با سایر کودکان متفاوت باشد:

✔️آیا کودک شما می‌تواند سرش را نگه دارد؟ برای آن که بتوانید به او غذا بدهید، لازم است او را در جای مناسبی بنشانید و او باید بتواند سرش را کنترل کند.

✔️وقتی غذا را به طرف دهانش می‌برید آیا دهانش را باز می‌کند؟ یکی از نشانه‌های آمادگی او برای غذای جامد این است که نسبت به غذا اشتیاق نشان می‌دهد. مثلاً وقتی خودتان غذا می‌خورید به نظر می‌رسد او هم دوست دارد غذا بخورد.

✔️آیا می‌تواند غذا را در دهانش نگه دارد و آن را قورت بدهد؟ اگر یک قاشق حریره در دهان کودک چندماهه‌تان بگذارید، ممکن است نتواند آن را به طرف حنجره‌اش ببرد و قورت بدهد، و به جایش غذا از دهانش بیرون بریزد و از چانه‌اش روی لباسش بچکد.

✔️آیا جثه‌اش به حد کافی بزرگ شده است؟ به عنوان یک قاعده کلی گفته می‌شود که وقتی وزن کودک به دو برابر وزن زمان تولدش رسید یا وزنش ۶ کیلو یا بیشتر شد، کودک دیر یا زود برای خوردن غذای جامد آمادگی پیدا می‌کند.