سوال های مرتبط

مامان پاشا مامان پاشا ۳ ماهگی
مامان علیرضا مامان علیرضا ۴ ماهگی
رفلاکس 2
چگونه از بروز ریفلاکس شیر پیشگیری کنیم؟

پس از اتمام شیردهی از قرار دادن نوزاد در حالت افقی و خواباندن به پشت پرهیز کنید و تلاش کنید که حداقل برای مدت کوتاهی یعنی حدود 20 دقیقه او را به طور عمودی نگه دارید. می توانید با استفاده از یک حوله چند لایه قسمت بالایی تشک او را کمی بالا بیاورید، تا در حالت 20 یا 30 درجه از وضعیت افق قرار گیرد یا او را در گهواره شیب دار قرار دهید. اما راحت ترین راه نگه داشتن نوزاد بطور عمودی در آغوش است.

به این ترتیب به بالا تنه فرزندتان این امکان را می دهید که کشیده تر باشد. گرفتن باد گلو و آروغ نوزاد اهمیت زیادی دارد، اما به یاد داشته باشید که اجرای بیش از حد آن نیز می تواند به بالا آوردن شیر منجر گردد. بنابراین از فشار آوردن به شیرخوار برای خروج هوا پرهیز کنید. به جای آن در بین شیردهی به نوزادتان برای تنفس زمان بدهید و او را عمودی نگه دارید، تا هوای معده او خارج شود.

همچنین محیط آرام و آسوده شیردهی نیز به کاهش ریفلاکس شیر نوزاد کمک می کند. سعی کنید که فرزندتان با سرعت زیادی شیر ننوشد. اگر شیرتان جریان سریعی دارد، کمی به سمت عقب متمایل شوید و بگذارید جاذبه زمین جریان آن را آهسته کند. اگر با شیشه شیردهی می کنید، ابتدا مطمئن شوید که جریان شیر از سر شیشه زیاد سریع نباشد، زیرا علاوه بر پرخوری، احتمال بالا آوردن شیر را نیز افزایش می دهد. برای پرهیز از پُر خوری نوزاد، دفعات وعده های شیردهی را بیشتر کنید تا در هر وعده به مقدار زیاد شیر نخورد.