۰ پاسخ

سوال های مرتبط

مامان هاکان❤️ مامان هاکان❤️ ۷ ماهگی
* ‍ چگونه غذای کودک خود را مقوی و مغذی کنیم؟

موادي كه #انرژي_غذا را بيشتر مي كنند ( #مقوي_سازي ) :

براي مقوي كردن غذاي كودك مي توانيد به هر وعده غذاي او يك قاشق مرباخوري روغن مايع يا روغن زيتون يا مقداري آرد گندم اضافه كنيد.

موادي كه علاوه بر #انرژي، #پروتئين_غذا را بيشتر مي كند ( #مغذي_سازي ) :

در صورت امكان كمي گوشت مرغ، ماهي، گوسفند و...، انواع حبوبات مانند نخود، لوبيا، عدس و ماش كه كاملا" پخته شده (بعد از ماه هشتم) و له شده را به غذاي شيرخوار اضافه كرد . تخم مرغ آب پز سفت شده را نيزمي توان داخل سوپ و يا ماكاروني پس از طبخ رنده كرد و يا مي توان آن را با كمي شير مخلوط و نرم كرده و به غذاي شيرخوار اضافه كرد

با استفاده از پوره جوانه غلات و حبوبات مي توان غذاي كودك را مقوي و مغذي كرد مي توانيد جوانه كامل يا پودر آنها را به سوپ يا آش كودك اضافه كنيد. جوانه غلات و حبوبات به هضم غذاي كودك كمك مي كند، مي توانيد جوانه گندم را پس از خشك كردن، پودر كرده و به همراه ماست يا آبميوه به كودك بدهيد.

👶 کودک من 👶
🍎 تغذیه کودک من 🍏
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
🛇راههای افزایش پروتئین غذای کودک:🚫
اضافه کردن گوشت یا مرغ به غذای کمکی کودک . زیرا گوشتها منابع اصلی پروتئین هستند.

اضافه کردن انواع حبوبات مانند عدس و یا ماش کاملا پخته شده را بعد از هشت ماهگی می توان به غذای کمکی کودک

اضافه کردن تخم مرغ اآبپز به غذای کودک

🛇راههای افزایش ویتامینها و املاح غذای کودک🚫:

اضافه کردن انواع سبزیها با برگ سبز مانند جعفری، شوید، گشنیز به عنوان منابع ویتامین آ و ث و آهن به غذای کودک
اانواع سبزیهای زرد رنگ مانند کدوحلوایی و هویج به عنوان منابع ویتامین آ در غذای کودک

🛇روشهای ساده و ارزان برای مغذی کردن غذای کودک:🚫

اضافه کردن پودر غلات و حبوبات جوانه زده میتوان جهت تامین بخشی از انرژی و پروتئین و ویتامین و املاح مورد نیاز کودک در غذای کودک
برای اینکار ابتدا گندم، ماش و یا عدس جوانه زده را تهیه و پودر نموده و به غذای کودک اضافه کنید.

در تهیه غذای کودک از گوشت با استخوان مانند ران مرغ یا ماهیچه گوسفند استفاده شود تا پروتئین و املاح بیشتری به بدن کودک برسد.
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
#غذای کمکی کودک را چگونه شروع کنم ؟


در ۶ ماه اول تولد کودک فقط از شیر مادر تغذیه کرده است و دستگاه گوارشی بدن او هنوز به غذای دیگری عادت ندارد پس برای شروع غذای کمکی لازم است که در ابتدا از میزان کم‌غذای کمکی استفاده کنیم تا برای کودک مشکلی پیش نیاید .


میزان غذای کمکی :


هر غذای کمکی که برای کودک شروع می‌کنیم باید در روز با یک قاشق شروع کنیم روزهای بعد تعداد قاشق‌های غذای کمکی را زیاد می‌کنیم تا در طول ۱۰ روزبه ۱۲ قاشق برسد و بدن کودک کم‌کم به آن غذای کمکی عادت کند .

برای اضافه کردن هر نوع غذای کمکی به برنامه غذایی کودک به همین شکل باید با صبر و حوصله پیش برویم تا بدن کودک به همه مواد غذایی کمکی عادت کند و دچار ناراحتی‌های گوارشی نشود .

برای اضافه کردن زرده تخم‌مرغ به برنامه غذای کمکی کودک برای روز اول به میزان یک نخود ،زرده تخم‌مرغ را به کودک می‌دهیم و این میزان را در طی روزهای هفته زیاد می‌کنیم تا زمانی که یک زرده تخم‌مرغ کامل به کودک بدهیم .