۲ پاسخ

من خودم پسر سر ۶ ماه کمکی شروع کردم و حتی چیزی ب لبش هم نمیزدم
ولی هر کی دیدم از ۴ ۵ ماه شروع کردن بچه هاش تپل تر و جوندار تر شدن

پس چرا بعضی از دکتر ها میگن باید زودتر غذا روشروع کنن

سوال های مرتبط

مامان فرشاد مامان فرشاد ۶ ماهگی
کودکان از چه زمانی باید سرلاک مصرف کنند؟
معمولاً کودکان تا 6 ماهگی از شیر مادر تغذیه می‌کنند و نیاز کمتری به غذاهای کمکی دارند. ولی بعد از این مدت می توانید برای تأمین نیازهای کودکتان از سرلاک کمک بگیرید. به گفته پزشکان می توان این مدت را کوتاه تر و به 4 ماهگی نیز رساند. ولی به هیچ عنوان قبل از 4 ماهگی نباید از سرلاک استفاده کنید. دلیل این موضوع به موارد زیر برمی گردد:

تا 4 ماهگی رشد کودک به صورت طبیعی ادامه دارد و بهتر است از دادن غذاهای جامد و سفت به نوزاد خودداری شود. شیر مادر بهترین و مقوی ترین غذایی است که نیازهای بدن کودک را تأمین می کند.
ممکن است نوزاد نتواند مواد جامد را بلعیده و سیستم گوارشی نیز نتواند آن را هضم و جذب نماید.
این ماده کمکی دارای طعم خوبی است و در نتیجه ممکن است باعث شود تا دیگر نوزاد از شیر مادر تغذیه نکند.
احتمال بروز مشکلات گوارشی مانند عدم تحمل لاکتوز و یا مسائلی مانند حساسیت غذایی و یا عفونت در این سن وجود دارد؛ زیرا بدن کودک به تکامل لازم نرسیده و احتمال بروز واکنش های این‌چنینی وجود دارد.
ولی بعد از 6 ماهگی می توان با خیال راحت تر از سرلاک به عنوان غذای کمکی استفاده کرد. این‌که سرلاک به عنوان غذای کودک تکامل نوزاد کمک می کند، به دلیل ترکیبات آن است که کمبودهای شیر مادر را جبران می کند. با این‌که شیر مادر غذای کاملی است، ولی ممکن است برای برخی نوزادان کافی نبوده و نیاز به استفاده از این ماده غذایی باشد. دارا بودن انواع مواد مغذی برای رشد کودک در این غذای کمکی باعث شده تا مادران بیشتر تمایل به مصرف آن پیدا نمایند. همچنین طعم‌های مختلف آن نیز دلیل دیگر توجه به سرلاک شده است.
مامان داریوش مامان داریوش ۷ ماهگی
مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 ۱۰ ماهگی
🔹 #شیر_پاستوریزه

🍶از چه سنی به کودک شیر پاستوریزه بدهم؟

از چه سنی می‌شود به جای #شیرخشک، #شیر_پاستوریزه به بچه داد. کدامشون بهتر است؟

🍶بهترین تغذیه برای شیرخوار، تغذیه با شیر مادر است و تا 2 سالگی باید توصیه ‌شود که شیرخواران حتما شیر مادر بخورند.
منتها از 6 ماهگی به بعد در کنار تغذیه با شیر مادر، باید تغذیه تکمیلی برای شیرخواران هم شروع شود.

از آنجا که گاهی اوقات مصرف #شیر_پاستوریزه در کودکان می‌تواند ایجاد حساسیت شود که با علائمی چون #دلدرد، #استفراغ یا #اسهال تظاهر پیدا می ‌کند، توصیه می ‌شود بعد از یک سالگی به تدریج به کودک شیر پاستوریزه بدهید.مادر و کودکی ها درصورتی که کودک دچار حساسیت و مشکل نشد، دادن #شیر_پاستوریزه را ادامه بدهید.
البته مقدار شیر به این بستگی دارد که کودک به چه میزان از شیر مادر و شیر خشک تغذیه می‌کند.


🔵 اگر کودکی با #شیر_خشک 🍼بزرگ شده باشد، توصیه مادر و کودک بر این است که تا #یکسالگی همان شیر خشک را بدهید و بعد از یک سالگی، به تدریج دادن شیر پاستوریزه را امتحان کنید.
اگر کودک شیر پاستوریزه را دوست داشت می ‌توانید به او طی روز نیمی شیر و نیمی شیر خشک بدهید و به تدریج بر میزان آن بیفزاید. البته از تغذیه کودک با غذا غافل نشوید و حتما به او انواع سوپ را بدهید.
در وعده صبحانه تخم ‌مرغ را در برنامه غذایی‌اش بگنجانید و آبمیوه‌های طبیعی به او بخورانید.


فوروارد کن برای مامانای که نینی دارن 😍👇

@manvakoodakamm
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
👼🏻تغذیه کودک👼🏻🇰🇼:
نوزادی که دچار رفلاکس معده است، استفراغ مکرر داشته یا دائما آب از دهانش جاری می‌شود.☹️
درمان رفلاکس اسید در نوزادان بستگی به سن کودک و شدت مشکل دارد.👈 ایجاد تغییراتی در سبک زندگی و درمان‌های خانگی ساده معمولی بهترین اقدامات اولیه برای درمان هستند.
✔️در صورتی‌ که شکم کودک پر باشد، احتمال رفلاکس واستفراغ بالا می‌رود. افزایش دفعات غذا خوردن و کاهش حجم هر وعده غذایی می‌تواند در کاهش رفلاکس مفید باشد.
✔️مادران شیرده در طول ماه‌های اول بهتر است از مصرف لبنیات گاوی مانند شیر، خامه، کره، پنیر و … (به علت بالا بودن میزان حساسیت به پروتیئن گاوی در شیرخوار مبتلا به رفلاکس) و همچنین از مصرف گوشت گاو، گوجه فرنگی، شکلات، کاکائو، قهوه، تخم مرغ و دخانیات خودداری نمایند.همچنین کودکانی که از شیر خشک تغذیه میکنند با تغییر شیر خشک ممکن است وضعیتشان بهبود یابد.
✔️اگر کودک از شیشه شیر تغذیه می‌کند، سعی کنید سر پستانکی شیشه شیر، همیشه با شیر پر شود تا کودک هوای زیادی نبلعد.
✔️در صورت اجازه متخصص کودکان، اضافه کردن مقدار کمی برنج به شیر خشک یا شیر مادری که کودک از آن تغذیه می‌کند ممکن است باعث کاهش جاری شدن آب از دهان و استفراغ شود.
✔️هر بار که به کودک شیر می‌دهید، حتما آروغ او را بگیرید. آروغ زدن کمک می‌کند علائم رفلاکس کاهش یابد. اگر کودک شیشه شیر استفاده می‌کند، پس از هر 30 تا 60 سی‌سی شیر، آروغ او را بگیرید. در مورد کودکانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند نیز پس از هر بار مکیدن سینه باید آروغشان گرفته شود.
✔️همیشه کودک خود را بر روی تشک سفت و به پشت بخوابانید. حتما توجه کنید اطراف کودک در گهواره یا رختخواب نباید بالش، پتوی کلفت، عروسکهای پشمالو و نرم وجود داشته باشند.
مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 ۱۰ ماهگی
❌️نکات مهم شروع غذای کمکی:
✅️شروع غذای کمکی بین ۴ تا ۶ ماهگی
در ابتدا باید برنامه و قانون شروع غذای کمکی به کودک را فرا بگیرید .
✅️ بهتر است اولین وعده غذایی کودک شما با ۱ یا ۲ قاشق مرباخوری پوره سبزیجات شروع شود.
✅️از مقادیر بسیار کم غذای کمکی شروع کنید و مراقب کوچک ترین علائم حساسیت غذایی باشید .
این علائم شامل : حالت تهوع ، استفراغ ، اسهال ، تنگی نفس یا تورم صورت است .
در صورت مشاهده این علائم نیازمند مشاوره تخصصی هستید.
✅️باشروع تغذیه کمکی شیرخـواراحتیاج به آب جوشیده ســردشده دارد.روزهای اول کمتــرو به تدریج که غذا بیشترمی شود احتیاج زیادتر می شود.
⛔️غذای سال اول شیرخوار شیرین ، ترش و ادویه های تند و زیاد نباشد.
⛔️آب معدنی به دلیل داشتن مواد معدنی برای نوزاد مضر است زیرا کلیه نوزاد کوچک است و هنوز آنقدر رشد نکرده تا قدرت دفع این مواد معدنی را داشته باشد .
⛔️همچنین استفاده از آب معدنی برای نوزادان می‌تواند باعث یک عارضه ی کمیاب ولی بسیار خطرناک به نام مسمومیت آب شود که در این وضعیت نوشیدن آب زیاد باعث از دست رفتن سدیم از طریق کلیه‌ها و خطرات جدی برای نوزاد می‌شود.

#غذای_کمکی
👶🏻🍼 @Bab_yfood
مامان فرشاد مامان فرشاد ۶ ماهگی
لیست غذای کودک شش ماهه به بالا
شیر مادر
اولین غذای طبیعی و عالی برای کودک شما است. نسبت ها و مقادیر مناسبی از کالری، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی برای تامین نیازهای کودک در شش ماه اول زندگی دارد.

غلات
لوگاو اولین غذای نیمه جامدی است که به نوزاد داده می شود. بعد از ۸ ماه، به برنج ضخیم تر روی برنج پخته شده بروید. تا ده ماهگی، کودک شما ممکن است برنج خانواده را تقسیم کند. با افزودن شیر مادر یا شیر خشک، لوگاو را به غذایی خوشمزه برای کودک خود تبدیل کنید. زرده تخم مرغ و پودر دیلیس را نیز ممکن است به لوگا اضافه کنید.

محصولات ریشه ای مانند سیب زمینی
این مواد غذایی سرشار از انرژی و فیبر را به کودک خود ارائه دهید. آن را له کنید و با شیر غنی کنید.

میوه هایی مانند انبه ، موز
انواع مواد مغذی را برای سلامتی فراهم می کنند. میوه هایی که منابع غنی از ویتامین سی هستند به کودک شما برای سالم نگه داشتن لثه ها، جلوگیری از کبودی آسان و کمک به بدن در مبارزه با عفونت که به آن نیاز دارد کمک می کند.