۵ پاسخ

مرده شور تستوسترونشون ببره نکبتا😁

🤨🤨🤨🤨🤢🤢🤢🤢

تا چند تا دلیل محکم نیاری نمیخوریم داداش گوگل

حالم بده شد🤢🤢🤢

اینو یه مرد نوشته. شک نکن 😂😂😂

سوال های مرتبط

مامان داریوش مامان داریوش ۷ ماهگی
تاثیر عصبانیت بر شیر مادر چیست؟

خشم و استرس در دوره شیردهی، بر میزان شیر و ترکیبات آن، اثر می‌گذارد. هنگامی که دچار خشم و استرس می‌شوید، در بدن هورمون‌های کورتیزول، آدرنالین و نورفین‌فرین ترشح می‌شود. این هورمون‌ها توانایی شما در مواجه با استرس را افزایش می‌دهند، اما در بلند مدت، آثار منفی بر جسم و روان شما می‌گذارند.میزان شیر تولیدی بستگی به تعداد دفعات شیردهی دارد و استرس مستقیما روی میزان تولید شیر تاثیر نمی‌گذارد. در واقع نوزاد هرچه بیشتر شیر بنوشد، شیر بیشتری تولید می‌شود. عصبانیت و استرس باعث می‌شود، به میزان کافی غذا نخورید و آب ننوشید. هم چنین، هنگامی که در شرایط پر استرس هستید، فرصت کافی برای شیردهی منظم به نوازد را ندارید. در نتیجه میزان شیر تولیدی کاهش می‌یابد. بیماری مادر و مصرف دارو نیز در مادران ایجاد تنش و استرس کرده و از میزان شیر آن‌ها می‌کاهد. هورمون کورتیزول که در شرایط پر تنش در بدن آزاد می‌شود، قادر است بر روی ترکیبات شیر اثر گذاشته و آن را تغییر دهد.
مامان طنین و داداشی مامان طنین و داداشی ۱۲ ماهگی
سلام مامان گلیا می‌دونم که اکثرتون دغدغه غذاخوردن بچه ها رو دارین.و بیشتر بچه ها بد غذا هستن متاسفانه....
این مکمل و دکتر دخترم بهش داد.کاکائویی هست و شکلات داره تو ترکیباتش.هم بچه ها خیلی دوست دارن.همم واقعا روی اشتها تاثیر میزاره و خوبه.حاوی کلستروم یا آغوز هست از مواد مغذی،ایمونوگلوبین ها برای افزایش سیستم ایمنی، غنی از فاکتورهای رشد (Igfi,tgf,egf,pdgf)،جهت کمک به ترمیم بافت ا،فزایش حجم توده عضلانی و رشد و نمو لاکتوفرین، جهت مقابله با نواع عفونت‌ها،پلیپپتیدها،سایتوکاین‌ها و انواع ایزوآانزیم‌هاست.
ایزو لایزین یک آمینو اسید ضروری است که به بدن به تنهایی ادر به تولید آن نمی‌باشد و تامین آن باید از طریق رژیم غذایی و یا مکمل‌های دارویی انجام شود طالعات انجام شده نشان می‌دهند. آمینو اسید اللایزین باعث افزایش جذب لسیم در روده کوچک می‌شود که این فرایند می‌تواند به افزایش سرعت رشد و نمو و اطفال کمک کرده و ذخیره کلسیمی استخوان را افزایش دهد و در نهایت از پوکی استخوان جلوگیری نماید .
موارد مصرف :
کمک به بهبود و تقویت سرعت رشد و نمو کمک به تقویت سیستم ایمنی و کمک به افزایش جذب کلسیم.
برای بچه های زیر یکسال با تجویز پزشک.
به دلیل تاثیر مثبت این مکمل بر روی افزایش جذب کلسیم مصرف همزمان میزان مناسب از فرآورده‌های حاوی کلسیم در رژیم غذایی روزانه توصیه می‌شود.
موارد منع مصرف:
در صورت مصرف داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی ،افراد مبتلا به بیماری‌های خود ایمنی، افراد با حساسیت شدید به مواد لبنی ،افراد با اختلال ژنتیکی نادر هایپولایزینمیا.
عوارض جانبی:
در صورت مشاهده عوارض گوارشی مثل نفخ و درد شکمی هنگام مصرف با معده خالی، همراه و یا بعد از غذا مصرف شود.
مامان نفس مامان نفس ۱۵ ماهگی
😋مادر اولین معلم ذائقه کودک 😋

گرایش بیشترکودکان به سمت غذاهای شور، شیرین و چرب است و این نوع ذائقه توسط اولین معلم تغذیه تمام کودکان یعنی مادران آن‌ها در وجودشان نهادینه شده. کودک از طعم غذاها تاپیش از این هیچ تجربه ای نداشته. پس لزوما آنچه مورد پسند ماست مطلوب کودکان نباید باشد. هرچه که مادران از بدو شروع غذای کمکی از چاشنی‌ها، نمک، شکر و روغن کمتری برای طعم دادن به غذای بچه‌ها استفاده کنند میل آن‌ها به خوردن گوشت‌های پخته یا بخارپز، سبزی‌های خام یا پخته و لبنیات هم بیشتر می‌شود😍😍. به عبارت ساده‌تر بچه‌ها هر آنچه را که از کودکی به آ‌نها خورانده می‌شود با همان طعم دوست دارند. حالا مادری که از 6 یا 7 ماهگی طعم خوراکی‌های چرب، سرخ کردنی، شور یا شیرین را به فرزندش چشانده،چطور میتواند توقع داشته باشد که او در 3 یا 4 سالگی به خوردن سبزی‌ها علاقه نشان دهد!؟

از طرف دیگر، غذا خوردن با الگوبرداری از سایر افراد خانواده در کودک شکل می‌گیرد. یعنی بکودک نوع غذا خوردن را ابتدا از پدر و مادر سپس از خواهر و برادر و در نهایت هم از جامعه همسالان خود در مدرسه یا محیط یاد میگیرد. تندتند غذا خورن، حرف زدن موقع غذا خوردن یا جدا کردن اجزای غذا مانند پیاز یا گوجه یا گوشت ، واکنش متفی یا مثبت نسبت به خوردن بعضی از خوراکی‌ها وتوسط اعضای خانواده و همسالان کودک به طور حتم در کودک ما تکرار خواند شد😰😰 بنابراین می‌بینید که خانواده می‌تواند نقش بسیار پررنگی در شکل‌گیری ذائقه و خوب یا بدغذا شدن کودک‌ داشته باشند.
مامان جانا(نفسی) مامان جانا(نفسی) ۱۳ ماهگی
سلام خانوما خیلی ها در مورد انگشت خوردن نوزاد و دلبنداتون نگرانید
انگشت خوردن نوزاد چهار ماهه معمولا ناشی از نیاز طبیعی نوزاد به آرامش است. در این سن، نوزادان هنوز در حال کشف و بررسی دستان و اندام‌هایشان هستند و انگشت خوردن یک عادت طبیعی است که به صورت ناخودآگاه انجام می‌شود. علاوه بر این، علل دیگری نیز می‌توانند علت انگشت خوردن نوزاد چهار ماهه باشند. از جمله:

نیاز به آرامش: نوزادان ممکن است در مواقع عصبانیت، خستگی یا ناراحتی انگشت خود را بخورند تا آرام شوند.

کشف بدن خود: نوزادان در این سن در حال کشف دستان و اندام‌هایشان هستند و کشف بدن و دست‌ها نیز می‌تواند علت دست خوردن نوزاد باشد.

مراحل رشد دندان: در چهار ماهگی، علایم اولیه رشد دندان‌ها ظاهر می‌شوند و تسکین خارش لثه‌ها می‌تواند دلیل مشت خوردن نوزاد باشد.

به طور کلی، انگشت خوردن در نوزادان در این سن معمولا طبیعی است و نیازی به نگرانی نیست. با این حال، اگر این رفتار به طور مداوم و برای مدت طولانی ادامه داشته و شما به دنبال علت دست خوردن نوزاد خود هستید، می‌توانید با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا بهترین راه جلوگیری از خوردن دست نوزاد را پیدا کنید.
مامان محمدمهدی مامان محمدمهدی ۹ ماهگی
به نام خدا
انبه را می‌توان در هنگام شروع معرفی غذای جامد به کودکی یعنی 6 ماهگی به او معرفی کرد.
انبه به هضم غذا کمک می‌کند: انبه سرشار از فیبرها و آنزیم‌های گوارشی است، این بدان معناست که دفع در کودک راحت‌تر خواهد شد و برای او خطر یبوست به همراه ندارد. همچنین، انبه اسیدیته را در دستگاه گوارش کاهش می‌دهد و به تجزیه پروتئین‌ها کمک می‌کند.
انبه برای چشم مفید است: انبه حاوی مقدار زیادی ویتامین A است که برای برخورداری کودک از بینایی خوب ضروری است. همچنین انبه به حفظ سلامت چشم کمک می‌کند و از مشکلاتی مانند خشکی، خارش، عیوب انکساری و شب‌کوری جلوگیری می‌کند. فقط یک وعده کوچک انبه می‌تواند یک‌چهارم ویتامین A مورد نیاز روزانه کودک شما را فراهم کند.
انبه برای رشد مغز مفید است: اسید گلوتامین که یک اسیدآمینه موجود در انبه است، برای رشد مغز ضروری است. همچنین انبه سرشار از ویتامین B6 است که می‌تواند حافظه و عملکرد مغز را تقویت کند.
انبه برای پوست مفید است: ویتامین A موجود در انبه علاوه بر اینکه برای بینایی کودک مفید است برای پوست او نیز فواید بسیار زیادی دارد.