۲ پاسخ

در کل راحتی بچه زمانی هست که دیگه از پوشک هم گرفته شده.تقریبا از دوسالو نیم.اما خب عادی گمونم یک سال برسن بهتر میشن خوابو خوراکو همه چیش مستقل میشن بهتره

از چه لحاظ

سوال های مرتبط

مامان امیر رضا مامان امیر رضا ۱۲ ماهگی
سلام دیروز مامان دوقلوها پیام داده بود که بچش در حالت دراز کشیده به صورت آدم ها و چشمها نگاه می کنه و ارتباط خوبی داره اما وقتی تو بغل می گیریم در حالت ایستاده یا نشسته ارتباط چشمی نمی گیره و هر چی هم صورتمون رو به سمتش می کنیم صورتش رو میبره سمت دیگه نگاه می کنه یعنی همه جا رو نگاه می کنه بجز طرف مقابل رو همین که میریم کنار با چشماش افراد رو می پاد بچه ۴ ماه هستش من بچه دراز می کشم و می گیرم روبروم نگاهم می کنه میخنده و ارتباط چشمی داره وقتی خودش دراز کشیده هستش من روبروشم بازم ارتباطش عالیه وبهم نگاه می کنه و حتی زبون درازی یاد گرفته چند وقته و زبون درازی می کنه اما وقتی تو بغل سرپا هستش ارتباط خوبی نمی گیره و سرش رو می ندازه پایین نگاه می کنه به صورت توجهی نداره . آیا همه بچه های ۴ ماهه اینجوری اند. من بچه داداشم هم ۴ ماهشه مثل پسرم فقط گهگاهی نیم نگاهی داره. برخی پیام ها رو خوندم نوشته بودن بچه های اون ها هم همین طوری اند به نظرتون دلیلش چیه؟
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
زمانی که فرزندانمان کوچک اند، نسبت به رفتار های اشتباه آنها صبرمان بیشتر است و در کنار خنده هایش، اشک هایش را هم تاب می آوریم،
در کنار تمیزی و عطر و بویش، کثیفی و بوی تعفن کهنه یا پوشکش را تحمل می کنیم و در کنار سلامت و شادابی اش، بر بیماری و ناخوشی او صبر می نماییم و...

اما وقتی بزرگ تر می شود، به جای اینکه صبرمان بیشتر شود برعکس اندک میشود و دیگر آن ها را بر نمی تابیم.
وقتی مرتکب اشتباه می شوند با تندی به آن ها می تازیم و سرزنش و توبیخشان می کنیم، در حالی که وقتی کوچک بودند و روی لباسمان خرابکاری می کردند در عین ناراحتی می خندیدیم و بعد از تمیز کردنش، لپش را محکم بوسیده و نوازشش می کردیم.

چرا با بزرگ شدن آن ها صبر ما کمتر می شود؟ علت آن است که وقتی کوچک اند تقریبا همه ی اشتباهات آن ها را غیر عمد و سهوی می دانیم و مقصر قلمدادشان نمی کنیم، ولی از سنی که زبان باز می کنند کم کم بیشتر اشتباهاتشان را عمدی و اختیاری می دانیم و زمانی که به نوجوانی می رسند، تمام رفتار هایشان را برنامه ریزی شده و عمدی تلقی میکنیم و بر آن ها برچسب توطئه گر و حیله گر می زنیم.
خطای ما در این است که رشد عقل را در فرزندانمان دلیل بر این می دانیم که آن ها نباید خطایی مرتکب شوند و مانند فرشته ها پاک و بی عیب باشند

#چگونه‌به‌فرزندان‌خود‌آموزش‌ندهیم؟
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
‍ چرا کودکم غذا را روی زمین می ریزد؟

🔖معمولا وقتی بچه های کوچک غذا می خورند ، خیلی ریخت و پاش می کنند ، وقتی آنها روی صندلی شان می نشینند تا غذا بخورند ، غذایشان را به دستان شان می مالند ، آن را همه جا پخش می کنند و روی زمین می ریزند.
🔖گاهی اوقات ذره ذره غذایشان را روی زمین می ریزند و گاهی کل محتویات بشقابشان را روی زمین پخش می کنند.
پدر و مادرها نمی دانند که چرا کودکشان این گونه غذا می خورد. آنها از خودشان می پرسند که آیا کودکشان لوس شده و می خواهد با این کارش پدر و مادرش را اذیت کند ، اما این طور نیست.

کودک وقتی سیر باشد یا وقتی او غذایش را دوست نداشته باشد ، این کار را می کند . گاهی اوقات هم خسته است و نمیتواند سر میز غذا بنشیند ، گاهی اوقات نیز بچه ها دوست دارند با غذایشان بازی کنند و ببینند که با پخش کردن غذایشان ، چه اتفاقی می افتد.

🔖وقتی کودک غذایش را روی زمین می ریزد ، لذت می برد و به دنبال این می گردد که غذایش کجا می افتد و از دیدن آن لذت می برد. شاید پدر و مادران بتوانند به زور غذای جدیدی را به کودکشان بدهند ، ولی این کار آنها نتیجه ی خوبی ندارد :
🍂اول این که دیگر بچه ها به خوردن آن غذا علاقه ای نشان نمی دهند و ممکن است هیچ گاه خودشان به سمت خوردن آن غذا نروند. تازه اگر آن غذا در اماکن عمومی یا جلوی میهمان ها سرو شود ، بچه ها فقط یک لقمه از آن را بخورند و بقیه ی غذا را کنار بگذارند و بگویند که از آن متنفرند.
وقتی بچه تصمیم می گیرد غذایی را نخورد سر تصمیم خودش می ایستد و بعدا نیز همین کار را ادامه می دهد.

🍂دوم این که این کار شما ممکن است باعث شود کودک برای همیشه از آن غذا بیزار شود . بسیاری از بزرگترها هنوز از غذاهایی که در کودکی مجبور بودند بخورند ، متنفرند