سوال های مرتبط

مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 ۲ سالگی
🔴سوال مخاطبین (با لکنت زبان بچه ها چکار کنیم؟)

🔻لکنت زبان در کودکان وقتی اتفاق می افتد که یک قسمتی، در سمتِ راستِ مغز (بر اثر استرس، فشار، اتفاق بد، جدایی پدر و مادر،مرگ عزیزان، گم شدن کودک و....)، یک کمی آسیب دیده است  و این همان چیزی است که موجب شده مشکل زبان پیدا شود. لکنت زبان معمولاً در پسرها شاید پنج برابر بیشتر و قویتر است و مهم این است که کسی به آن اعتنا نکند. یعنی بگذارید کودکِ شما هر جور که دلش می خواهد لُکنت داشته باشد. نکته ی دیگر اینکه اگر قرار است مهمانی بروید و یا مثلا خواهرتان قصد دارد به منزلتان بیاید حتماً به اطرافیان بسپارید که هیچ هیچ هیچ اهمیتی به لُکنت زبانِ کودکتان ندهند و آن را ندید بگیرند! انگار که اصلاً این لُکنت وجود ندارد!
چون اگر دوروبری ها واکنش نشان ندهند، ول می کند. یعنی بی اعتنایی مطلق به لُکنتِ زبانِ کودک راهِ برطرف شدن این موضوع است! مثلاً اگر کودکتان آمد و به شما گفت : به من آب آب آآآآآآآب ب ب ب بده، شما طوری با او رفتار کنید  و طوری واکنش نشان دهید که  او یک بار گفته آب و گفته است به من آب بده.
فقط همین. لکنت برطرف میشود.
مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 ۲ سالگی
رنگ درمانی کودک
🔻اگه کوچولوتون بیحال وحوصله است، موقع حمام و داخل دستشویی از حوله و ابزار نارنجی استفاده کنيد. لباس نارنجی باعث پویایی کودک میشود. انتخاب نارنجی برای کودک بی نهایت موثرست. خوردنیهایی مثل پرتقال هم کودک را سرحال میکند. رنگ نارنجی بسرعت در فصل امتحانات بیحالی بچه  ها را از بين میبرد!
🔻اگرفرزندتان کمخونی داد، ميوه‌های قرمز مثل انار، سیب وگوشت قرمز مصرف کنيد. مواد قرمز خونسازند!
🔻کودکان مضطرب و افسرده لباس زرد بپوشند. غذاهای زرد بخورند و رنگ زرد را اطراف خود بجويند. رنگ زرد سطح انرژی کودک را بالا برده وضد افسردگی است!
🔻فرزندتان کمخواب است؟ وسايل اتاق خواب کودک را به رنگ بنفش ویاسی درآوريد. اسطوخودوس زیر بالش کودک بگذارید. رنگ بنفش آرامش دهنده وخواب‌آورست.
🔻اگر فرزندتان مضطرب است از سبز استفاده کنيد. سبز رنگ آرامش، سلامت و رشدست وفشارخون را کم میکند. برای همین اتاق عمل به رنگ سبزست. کاهو، کیوی، جعفری و ... آرامبخش وتقویت کننده و تحریک کننده مغز است.
🔻اگر کودکتان در حل ریاضی و مشکلات خوب عمل نمیکند استفاده از رنگ نيلی کمک میکند فرزندتان بهتر بينديشد وذهنش را آرام میکند.
مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
چگونه فرزندم را تشویق کنم تا وسایلش را به دیگران بدهد؟

احساس مالکیت در کودکان کاملا طبیعی است. اما می توان برای تقویت حس بخشندگی و شریک شدن وسایل با سایر همسالان، کودک را تشویق کرد. به این صورت که:
• کودک را مجبور نکنید. به یاد داشته باشید که کودکان تا قبل از سه تا چهار سالگی فقط به نیازهای خودشان می اندیشند، دنیا را از دید او ببینید و هرگز با دعوا و تحقیر و مقایسه او را مجبور نکنید.
• حتی در سنین بالای 4 سال بعضی از وسایل بچه ها برای آنها حکم گنج را دارند، همانطور که شما حلقه ازدواجتان را به کسی نمی دهید، از او هم چنین انتظاری نداشته باشید.
• قبل از ورود مهمان ها، اسباب بازی هایی که فرزندتان روی آنها حساس است را جمع کرده و سایر مواردی که برای بازی مهمان ها مناسب است را بچینید.
• نوبت را در انواع بازی ها به کودک بیاموزید.
• از ساعت استفاده کنید، مثلا در استفاده از وسایل ساعت بگذارید که هر کس حدود دو دقیقه می تواند این وسیله را در دست داشته و با آن بازی کند.
• وقتی از تاکسی پیاده می شوید، به او نشان دهید که اکنون ما صندلی خود را به فرد دیگری می دهیم.
• وسایل شخصی همانند جوراب خود را در برابر چشمان کودک به یکدیگر قرض بدهید.