۴ پاسخ

دوستان که سریع گارد میگیرین این آسیب ها ممکنه روی بعضی ها اثر کنه و روی بعضی بچه ها نه
ولی آسیب هایی هست که خیلی مادرا متوجهش نیستن ممکنه همچین عوارضی داشته باشه

اصلا این طور که میگین نیست بچه من هم تلویزیون میبینه .هم خوب صحبت میکنه .هم بازی میکنه .

ن بابا الکیه همه اینا من بچم از ۳ ماهگی تلویزیون میدید حالا هم قشنگ حرف میزنه هم بازی می‌کنه هم ذهنش خوبه ماشالا
ولی بچه ها خواهر شوهرم اصلا ندیدن تلویزیون الان یکیش ۳ سالشه یکیش ۴ سال تازه حرف زدن یاد گرفتن و اصلا تمرکزم ندارن و هنوز مای بیبی میشن

👌👌👌.

سوال های مرتبط

مامان زندگیم ایلیا❤ مامان زندگیم ایلیا❤ ۴ سالگی
🔴ساده ترین فرمول برای پدر و مادری کردن

راحت ترین و ساده ترین فرمول پدر و مادری این است: سعی کنید کودکی خود را به خاطر بیاورید و ببینید که دلتان میخواست چطور با شما رفتار شود؟! يا سعي كنيد خودتان را جاي فرزندتان بگذاريد تا ببينيد چه احساسي دارد. اين يعني قدرت همدلي كه برترين خصوصيت انساني است.
این شیوه بین روانشناسان به "امپاتی" شهرت دارد. "امپاتی" به معنی خود را بجای دیگران قرار دادن است. امپاتی همان همدلی است. منظورمان این است که بتوانیم با کفش‌های فردی دیگر قدم بزنیم، با عینک همسرمان، پدر و مادرمان و کودکمان، دنیا را ببینیم و به طور کلی خودمان را بتوانیم تا حد ممکن جای آنها بگذاریم.
گذاشتن خودمان جای کودک کار دشواری نیست زیرا خودمان کودکی را تجربه کرده ایم. هرچه توانایی امپاتی در مادر و پدر افزایش پیدا کند، ارتباط های صمیمانه تری با فرزندشان خواهند داشت.
روانشناسان معتقدند که امپاتی میتواند تا حد زیادی مشکلات والدین را که عموما از عدم درک ناشی میشود، حل و فصل کند. خودتان را جای فرزندتان بگذارید، آیا چنین والدینی را دوست دارید؟ خودتان را جای همسر، معلم، شاگرد، فروشنده، خریدار و یا دوستتان بگذارید؛ آیا طرف مقابلتان را دوست دارید؟
مامان کوثر مامان کوثر ۴ سالگی
‍ ‍#والدین‌مقتدر

❌ وقتی فرزندت بی ادبانه حرف می زند...

وقتی شما کنترل تلویزیون را به دست می گیرید چه کار می کنید؟ صدای آن را کم یا قطع می کنید، صدایش را بلند می کنید... باز هم بلندتر... حالا قطع.... می زنید کانال های بعدی و قبلی و ....

وقتی فرزندتون بی ادبانه با شما حرف می زند اگر عصبانی شوید و صدای خودتون را بالا ببرید، به این معنی است که کنترل خودتون را به دست فرزندتون داده اید!
و فرزند شماست که تصمیم می گیرد شما الان در چه وضعیت و حالتی باشید (الان داد بزنید/ به طرفش حمله کنید/ گریه کنید/ غر بزنید یا ....) و روی کدام کانال و خلق و خو تنظیم بشوید!

پس به جای اینکه به فرزندتون نقطه ضعف نشان بدهید، در مقابل رفتار گستاخانه اش خیلی جدی و محکم در چشمانش نگاه کنید و یک یا چند تا از این جملات را بگویید:
✅من فقط در صورتی به حرفات گوش میدم که محترمانه صحبت کنی.
✅ هر وقت آرام شدی، با هم حرف می زنیم(و بعد محیط را ترک کنید).
✅متوجه ام که خیلی ناراحتی (عصبانی هستی یا ترسیدی یا...) اما لحن حرف زدنت با من درست نیست. پس بهتره ادامه صحبت‌ هات را بگذاری برای وقتی که آرام شدی...
✅می‌دونم که می خوای شوخی کنی، اما من این شوخی را دوست ندارم و نمیخوام بیشتر ادامه بدی...
✅دوست ندارم با صدای بلند با هم حرف بزنیم، اگر نمی تونی آرام تر صحبت کنی، لطفا تمامش کن و حرفات را بگذار برا یه وقت دیگه و ....
و بعد محیط را ترک کرده یا مشغول کاری بشوید و کودک را کاملا نادیده بگیرید (طوری که انگار او را نمی بینید، صدایش را نمی شنوید و اصلا او وجود خارجی ندارد) تا وقتی که فرزندتون آرام شده و محترمانه با شما صحبت کند.
#فرزندپروری•✾••••┈• ۰
مامان شهاب😊😊 مامان شهاب😊😊 ۳ سالگی