#ازشیر_گرفتن

به تدریج فاصله زمانی شیر دادن‌ها را بیشتر کنید

صبح‌ها وقتی کودک از خواب بیدار شد به او شیر دهید و نوبت بعدی را تا جایی که امکان دارد به تأخیر بیندازید. در این حالت خود به خود، تعدادی از دفعات شیردهی حذف می‌شود. البته باید این زمان را با خوراکی‌های مقوی و میوه‌ها پُر کنید. اگر گرسنه بماند حتماً باز هم به سراغ شما می‌آید.
#ازشیر_گرفتن

از شیر گرفتن بچه وقت و صبر می‌خواهد
او از زمانی که پا به دنیا گذاشته، در آغوش مادر قرار گرفته و شیر او را خورده است. طبیعی است که به راحتی نمی‌تواند از آن دل بکند. پس بهتر است یک بازه زمانی چند هفته‌ای را برای ترک شیر، برای او در نظر بگیرید. در این دوران باید برنامه‌های ویژه‌ای تدارک ببینید زیرا بچه‌ها معمولاً پرخاشگر می‌شوند. آرامش خود را حفظ و سعی کنید رفتاری آگاهانه در برابر آن‌ها داشته باشید. اگر قرار باشد با اولین گریه و فریاد دوباره به او شیر بدهید، هیچ وقت موفق نخواهید شد.

۲ پاسخ

لایک بکوب دوستم 🙏✨️🫶

وای من که یک سال و چهارماهگی گرفتم راحت شدم

سوال های مرتبط

مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۴ ماهگی
#ازشیر_گرفتن

اگر شاغل هستید و کودکتان عادت کرده است که در زمان و مکان خاصی شیر بخورد، باید حواستان به زمان باشد

در ساعت‌های شیردهی سعی کنید خود را مشغول نشان دهید در عوض کمی آب میوه یا یک لیوان شیر را برای نوشیدن در اختیار کودک بگذارید. بهتر است برای این کار نوشیدنی مورد علاقه او را انتخاب کنید تا با رغبت آن را بنوشد. اگر بیشتر اوقات در جای خاصی از خانه به او شیر می‌دادید، سعی کنید دکوراسیون خانه را تغییر دهید. با این کار چیزهایی که او را یاد شیر خوردن می‌اندازد از خاطرش می‌رود

#ازشیر_گرفتن

سعی نکنید خود را بیمار و سینه‌تان را زخمی نشان دهید

با این کار کودک ناراحت می‌شود و ممکن است از وضعیت پیش‌آمده بترسد و وحشت کند. در این حالت نه تنها مشکلی حل نمی‌شود بلکه موضوع جدیدی به مشکلات خود اضافه کرده‌اید. بچه‌ها در دورانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند، وابستگی‌های عاطفی شدیدی پیدا می‌کنند و این رفتار شما به آن‌ها صدمه می‌زند
مامان کارن مامان کارن ۱۶ ماهگی
اگر کودک شما، تلفن همراه شما را برای پرتاب کردن انتخاب نمود، با حفظ آرامش خود، تلفن همراهتان را از دست او گرفته و به آرامی برای وی توضیح دهید که به جای موبایل، توپ فومی یا پارچه ای خود را پرتاب کند.

پرتاب اشیا توسط کودک هنگام عصبانیت نادیده بگیرید
اگر کودک شما برای تخلیه خشم و عصبانیت خود، وسیله ای را پرتاب می کند، از این عمل او به صورت کامل چشم پوشی کنید زیرا اگر به این رفتار او توجه کنید، کودک برای جلب توجه شما، مجدد به این عمل اقدام می کند و به پرتاب اشیا اصرار می ورزد. در مقابل اگر متوجه شدید که پرتاب اشیا توسط کودک همراه با حالت عصبانیت و دلخوری همراه است، او را تشویق کنید که همیشه علت ناراحتی خود را در قالب کلمات بیان کند و با شما در مورد علت عصبانیتش در هر موردی که باشد، صحبت کند و به شما اعتماد کند که به وی کمک خواهد کرد.

راهکار دیگر، مشغول کردن او برای پرت کردن حواس کودک است، بهترین راهکار، بازی با کودک است که با این کار، به تدریج از پرت کردن اشیا یا کوبیدن سرش به دیوار،خودداری می کند.
مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۴ ماهگی
#رفتارهای_تغذیه ای مناسب از بدو تولد کودک تا 3 ماهگی:

شیر دادن باید بر اساس میل وتقاضای شیرخوار باشد بنابراین باید به محض بیدار شدن شیرخوار و یا با مشاهده تمایل او به مکیدن قبل از اینکه زیاد گریه کند به او شیر بدهید. هنگام شیردادن باید شیرخوار را به خوبی و به راحتی در آغوش بگیرید.

هنگام شیردادن، به کودک لبخند بزنید و با ملایمت و مهربانی با او صحبت کنید. اما نه به گونه ای که شیرخوار از شیرخوردن باز بماند.

مدت شیرخوردن و فاصله بین دفعات تغذیه را باید به اختیار شیرخوار بگذارید زیرا در این سن شیرخوار مقدار شیر دریافتی را بر حسب نیازهای خود تنظیم می کند. به او فرصت کافی برای توقف در مکیدن، نفس تازه کردن، برقراری ارتباط با خودتان و اطرافیان بدهید تا پس از این فرصت، مجددا" به شیرخوردن ادامه دهد.

اگر بعد از شیرخوردن شیرخوار بادگلو نزد و به خواب رفت نباید نگران او شوید. بسیاری از شیرخواران که از شیر مادر تغذیه می کنند اگر روش شیرخوردنشان درست باشد هوایی نمی بلعند و نیازی به بادگلو زدن ندارند و اگر احیانا" هم هوایی بلعیده باشند و به خواب بروند خودشان بیدار می شوند. بنابراین برای گرفتن بادگلوی کودکی که از شیر مادر تغذیه می شود نباید او را از خواب بیدار کنید.
مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۴ ماهگی
♦️تغذیه_کودک♦️


💫 بچه ای که تازه از خواب بیدار شده باشد، اشتهای غذای جامد را ندارد، اگر شیرخوار است، صبحانه به او شیر بدهید، دو ساعت بعد غذای جامد بدهید، اگر شیرخوار نیست،

🍃 با لیوان به او شیر بدهید یا نوشیدنی دیگری. ممکن است بلافاصله شیر هم نخورد، حوصله خرج بدهید تا اشتهایش باز شود.

💫 به زور و اجبار به بچه غذا ندهید که این امر لذت بخش را صحنه نبرد تصور کند.

🍃 بچه ها غذای تکراری را نمی پسندند، تنوع در نوع و شکل غذا برای هر انسانی مفید است، زیرا اول باید چشم بپسندد بعد دل.

💫 بنابراین غذای بچه ها را تا وقتی که اشیا و موجودات اطرافش را نمی شناسد، به اشکال هندسی، بخصوص مربع در آورید، بعد حیواناتی که می شناسد. مثلاً سالاد الویه او را به شکل سگ، گربه، پرنده درست کنید
.
🍃 کودکی که کم غذاست، ممکن است ارثی باشد و نخواهد بیشتر از پدر و مادرش رشد کند، اما با تغذیه سالم نسل جدید ژاپنی ها هم بلند قد شده اند

💫 بنابراین غذاهایی که برای رشد مفیدند به آنها بدهید و با ترفندهای مختلف او را به خوردن راغب کنید.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌#تغذیه
مامان کارن مامان کارن ۱۶ ماهگی
یکی از بهترین راه‌ها برای حل این مسئله، پاک کردن صورت آن است. اگر خودتان را به نشنیدن بزنید و به این رفتارهای فرزندتان هیچ واکنش مثبت و حتی منفی نشان ندهید تا اندازه زیادی برای حل مشکل قدم برداشته‌اید. یادتان نرود حتی نشان دادن واکنش‌های منفی مثل اخم کردن، سرزنش و حتی کتک زدن کودک به او در تقویت این رفتار انگیزه می‌دهد پس بی‌تفاوتی و نادیده گرفتن را جایگزین هر واکنشی کنید.

اما تنها زمانی سمت این درمان بروید که حال‌تان خوب باشد و توانایی کنترل خشم‌تان را در حالی‌که جیغ و داد‌های گوشخراش او را می‌شنوید، داشته باشید. میزان گریه کودک‌تان بستگی به این دارد که چقدر به این شیوه عادت کرده باشد. اگر در میان راه از ادامه مسیر منصرف شوید باید خود را برای شنیدن صداهای بلندتر او آماده کنید چون به او آموزش داده‌اید تا با سطح گریه بالاتر به خواسته‌اش برسد. کنار آمدن با کودکان سخت دشوارتر است. والدین باید با آگاهی از اخلاق فرزندشان صبوری بیشتری در درمان داشته باشند.
مامان آیهان💙🫀 مامان آیهان💙🫀 ۱۷ ماهگی
✨ کاهش اضطراب جدایی در کودکان زیر 2 سال 👶💔

😔 اهمیت مدیریت اضطراب جدایی: در سنین زیر 2 سال، کودکان ممکن است با اضطراب جدایی از والدین مواجه شوند. مدیریت صحیح این اضطراب می‌تواند به کودک کمک کند تا احساس امنیت بیشتری داشته باشد.

📌 راهکارها:

1. آماده‌سازی کودک برای جدایی 🕰️: قبل از جدا شدن از کودک، او را آرام کنید و به او بگویید که چه زمانی بازمی‌گردید.

2. استفاده از بازی‌های پنهان و پیدا 🔍: بازی‌هایی مثل "دالی موشه" به کودک کمک می‌کنند تا بفهمد که شما همیشه بازمی‌گردید.

3. اعتمادسازی 💖: به کودک اطمینان دهید که هر بار که او را ترک می‌کنید، دوباره بازمی‌گردید.

4. کاهش فاصله‌های ناگهانی 🚶‍♀️: به جای ترک کردن ناگهانی، فاصله را به تدریج افزایش دهید تا کودک به آرامی به جدا شدن عادت کند.

5. استفاده از یک شیء آرامش‌بخش 🧸: یک اسباب‌بازی یا پارچه‌ای که کودک دوست دارد را به او بدهید تا هنگام جدایی احساس آرامش بیشتری کند.

🔸 مثال: هنگام رفتن به بیرون از خانه به کودک بگویید: "من سریع برمی‌گردم" و وقتی بازگشتید او را در آغوش بگیرید تا بفهمد که همیشه برمی‌گردید.
مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۴ ماهگی
♦️چجوری فرزندم رو شبا راحت‌تر و منظم بخوابونم؟♦️



💟کودکان شیرخوار را می‌توان با انجام کارهایی برای داشتن یک الگوی منظم خواب در ماه‌های بعدی زندگی‌شان آماده کرد.

💟 یکی از راه‌های آن،‌ خالی کردن انرژی‌ کودک قبل از خواب است. قبل از اینکه سعی کنید کودکتان را به زور بخوابانید، بهتر است به او اجازه دهید تا انرژی‌اش را تخلیه کند.

💟به عنوان مثال کمی با او در بغلتان برقصید، از همسرتان بخواهید چهار دست‌وپا برود و مقداری به کودکتان سواری دهید یا اگر حوصله دارد یک کار انرژی‌گیرتر را انتخاب کنید تا کمی با هم وقت بگذرانید.

💟همچنین شما می‌توانید به جای این کار‌های پرسروصدا، کارهای آرام‌تری را انجام دهید یا همین بازی‌ها را به شکل آرام‌تری پیش ببرید تا با تکرارشان به شکل یک برنامه دربیاید. همچنین یکی از موارد رایج الگوهای خواب، حمام کردن کودک است.

💟 نشاندن کودک در آب گرم آرامش‌بخش است و شستن و تمیز کردنش و سپس خشک کردن کودک یک راه عالی و ساده برای خواباندن اوست.

💟اگر همسر شما روزها سر کار است می‌تواند با حمام کردن کودکتان اوقات خوشی را با او بگذراند، به خصوص اگر هنوز شیر شما بخش عمدهٔ غذای کودک شیرخوارتان را تشکیل می‌دهد و همسرتان نمی‌تواند در تغذیه کردن او زیاد به شما کمک کند