#خلاصه_مباحث زیر ۷ سال
#ارسالی_اعضا

۱_کودک زیر هفت سال نیاز به محبت و عاطفه دارد❤️
۲_به هیچ وجه امنیت روانی کودک نباید در خطر بیافتد، داد زدن و قهر کردن ممنوع
🙅
۳_اگر چیزی را خواست که بی خطر بود در اختیار کودک می گذاریم، اگر کودک به وسایل پر خطر دست زد او را با چیز دیگری سرگرم می‌کنیم😉💪
۴_بازی کردن با کودکان مهمترین احتیاج کودک است و باعث میشود با پدر و مادر تعامل بهتری برقرار کند و شادتر باشد.😍
۵_اگر به هر دلیلی وقت بازی کردن نداشتیم کودک را به گردش ببریم یا اگر فرزندان دیگری داریم اشکال ندارد و کودکان باهم سرگرم میشوند✌️
۶_هفت سال اول تربیت برای آموزش دادن نیست ولی میتوان آموزش را غیرمستقیم در قالب بازی با کودک انجام داد😍
۷_در حضور کودکان اقتدار دهی به پدر و محبت به مادر انجام شود زیرا در تربیت بهتر کودکان نقش بسزایی دارد.🌺
۸_هرگز کودکانمان را با فرزند دیگرمان یا بچه های دیگران مقایسه نکنیم و به یک اندازه محبت و توجه نشان دهیم😇
۹_به فرزندمان اجازه دهیم که رختخواب ها، کابینتها، و موارد مختلف را بهم بریزد تا خلاقیت و اشتیاقش رشد کند.😺

تصویر
۲ پاسخ

ادیت عکس  ماهگرد دندونی تولد نوروز ی و تقویم ۱۴۰۴ برای سفارش واتساپ یا روبیکا یا ایتا پیام بدید۰۹۹۲۰۳۲۲۹۲۱

فعلا تازه گردگیری کردم بزار بعداز عید اگر خواست کابینت ها رو بهم بریزد
وقتی وقت بازی کردن نداریم وقت مسافرت زفتن یا گردش داریم؟
از دست تو🤣🤣

سوال های مرتبط

مامان تک دختر مامان تک دختر ۲ سالگی
انقدر بهش رو نده لوس میشه!

;به بچه رو بدی درسته قورتت میده; ;اگه به بچه آزادی بدی و محبت کنی لوس میشه; چند بار از این جملات عامیانه شنیده اید؟ بسیاری از والدین، کودکشان را مورد بی مهری و سختگیری قرار میدهند تا مبادا او را لوس کنند، اما اگر والدین بیشتر نگران کم توجهی به فرزندان خود، و کم تر نگران لوس شدن آنها بودند، دنیا جای بهتری میشد.; احترام گذاشتن به کودک، محبت کردن به کودک، و تایید احساسات کودک باعث لوس شدن کودک نمیشود. هر چه کودک به خودش و به شما احساس بهتری داشته باشد، رفتار بهتری خواهد داشت.
بچه لوس اغلب محصول محيط خویش است. تا قبل از ۱۲ ماهگی بچه ها مهارت تحمیل کردن خود وتحت تاثیر قرار دادن آگاهانه دیگران را ندارند ولی وقتی کودک به سن نوپایی می رسد، اوضاع قطعا مبهم تر می شود و کج خلقی بر سر هر چیزی به اتفاق هر روزه تبدیل می شود. اما این نشانه یک بچه نازپرورده یا لوس نیست بلکه بخش کاملا بهنجاری از رشد کودک است.
لارنس اشتاینبرگ روانشناس کودک در کتاب خود می نویسد: هرگز کودکی که به خاطر محبت بسیار زیاد والدينش لوس شده باشد را ندیده ام. امکان ندارد محبت بتواند به کودک آسیب بزند. من معتقدم لوس شدن کودک نتیجه ابراز محبت زیاد نیست، بلکه ناشی از ندادن محبت کافی به اوست و حاصل جایگزین کردن محبت با چیزهای دیگر است، چیزهایی مثل انتظارات کم و دادن چیزهای جورواجور. وقتی والدین خط قرمزی برای فرزندانشان قرار نمی دهند و یا وقتی اسباب بازی را جایگزین محبت یا توجه واقعی می کنند، آن زمان است که کودکان آسیب می بیند
مامان دخترم مامان دخترم ۲ سالگی
💢به منظور افزایش اعتماد به نفس فرزندتان او را با نامش صدا کنید....

نام یعنی منظور من «تو» هستی!
به کار بردن نام فرزندتان همراه با تماس چشمی و نوازش این پیام را به او می‌دهد: «تو برایم آدم ویژه‌ای هستی!» آغاز ارتباط با به کار بردن نامِ فرد، درهای بسته را باز می‌کند، مرزها را از بین می‌برد و حتی سرزنش‌ها را ملایم‌تر جلوه می‌دهد.
والدین معمولا در موقعیت‌های خاص با روش خاصی فرزندشان را صدا می‌کنند. مثلا در حالت عادی فقط نام او را به کار می‌برند: «آفرین کسری! چه نقاشی قشنگی!» اما اگر کودک کار اشتباهی کرده باشد، شاید جور دیگری او را صدا کنند: «آقا کسری، این چه کاری بود کردی؟!» این‌گونه کودکان با شنیدن نامشان می‌دانند چه وقت‌هایی پدر یا مادر از دست آنها دلخور است.
کودکان با اعتماد به نفس بیشتر، اطرافیان‌شان را بیشتر با نام یا عنوان آنها صدا می‌زنند زیرا اعتماد به نفس در کودکان باعث می‌شود روابط‌شان با دیگران مستقیم‌تر باشد. وقتی کودک‌تان می‌گوید «سلام بابا!»، تأثیر بیشتری روی شما می‌گذارد تا یک «سلام» خالی. دانش‌آموزی که می‌تواند معلمش را به اسم صدا کند، راحت‌تر با او ارتباط برقرار می‌کند.



─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
مامان آروین مامان آروین ۲ سالگی