۲ پاسخ

سلام عزیزم خوبی
مامان دلوینم . اکانت قبلیم برا همیشه مسدود شد
میشه بهم درخواست بدی❤

تزریق آمپول بعد از زایمان

اگر به نوزاد خود شیر نمی‌دهید، می‌توانید در هر زمانی که می‌خواهید آمپول ضد بارداری را تزریق کنید. اما اگر شیر می‌دهید، بعد از ۶ هفته مجاز به انجام این کار هستید.

در صورتی که امپول را حداکثر تا ۲۱ روز بعد از زایمان تزریق کنید، بلافاصله از شما در برابر باردار شدن محافظت می‌کند. اما اگر بعد از روز ۲۱ این کار را انجام دهید، باید طی هفت روز آینده از سایر روش‌های پیشگیری مانند کاندوم استفاده کنید. ذکر این نکته ضروری است که اگر آمپول در چند هفته اول پس از زایمان تزریق شود، احتمال خونریزی شدید و نامنظم بیشتر است.

با دکترتون صحبت کنید راجب این امپول

سوال های مرتبط

مامان ایلیا و کسری مامان ایلیا و کسری هفته پنجم بارداری
ضد التهاب
عصاره بومادران سرشار از فلاونوئیدها و ترکیبیاتی است که موجب خاصیت ضد التهابی و قابض در این گیاه می شوند، مصرف خوراکی یا استفاده موضعی از آن برای کاهش التهاب موثر است.

درمان زخم
بومادران دارای خواص ضد درد و منعقد کننده خون است، این گیاه برای بند آوردن خون، درمان زخم و جلوگیری از عفونت مورد استفاده قرار میگیرد.

درمان اضطراب
پژوهشگران ایالات متحده آمریکا دریافته اند عصاره‌ی هیدروالکلی گیاه بومادران برای کاهش اضطراب و درمان اختلالات روانی به خوبی عمل میکند.

تنظیم قاعدگی
با وجود آنکه بومادران دارای خاصیت انعقاد خون است، باید به این نکته توجه کرد که بومادران یک گیاه قاعده آور است و باعث تنظیم چرخه قاعدگی می شود

خواص بومادران برای عفونت زنان
بومادران دارای خواص ضد عفونی کنندگی و ضد باکتریایی است که برای درمان عفونت های قارچی زنان موثر است، مصرف دم کرده ی ترکیب گل بومادران، تخم گشنیز، بلوط، بابونه و زیره برای درمان عفونت های قارچی مفید است.

درمان عفونت سینه
یکی از بیماری های شایع زنان در دوران شیردهی، ورم سینه و عفونت است، بومادران با خواص ضد التهابی و ضد درد خود در درمان این مشکل موثر است
زهـراء𖹭 زهـراء𖹭 قصد بارداری
سلام خانوما امروز یچیز جالب خوندم گفتم شاید با شماهم درمیون بزارم واستون جالب باشه 😁
بر اساس این نوشتۀ باستانی، روش مصری‌ها برای تعیین بارداری به این صورت بود:
زنانی که احتمال بارداریشان وجود داشت باید روی دانه‌های گندم و جو ادرار می‌کردند. اگر دانه‌ها جو جوانه می‌زدند معنایش این بود که زن باردار است و فرزندش نیز پسر است. اگر دانه‌های گندم جوانه می‌زدند، زن باردار بود و فرزندش نیز دختر بود. اگر هم هیچکدام از دانه‌ها جوانه نمی‌زدند، یعنی اصلا زن باردار نبوده است.
این روش در سال ۱۹۶۳ آزمایش شد و معلوم شد در ۷۰ درصد از موارد درست عمل می‌کند (البته فقط در تشخیص بارداری و نه در تعیین جنسیت / البته اون منبع اینو نوشته بود ولی حتما بیشتر از ۵۰،۶۰ درصد درست بوده که یه ملتی سالها بهش عمل میکردن😂). یعنی در اغلب موارد ادرار زنان باردار منجر به جوانه زدن دانه‌ها می‌شود در حالیکه ادرار زنان دیگر و مردان چنین خاصیتی ندارد. این احتمالا به خاطر وجود میزان بالای استروژن در ادرار زنان باردار است.