۵ پاسخ

سلام بله من استفاده میکنم تحقیق کردم گفتن طولانی مدت یه ذره تغییر میکنه رنگ دندون.....تازه دخترم هنوز دندون در نیاورده

سلام من برا پسرم از همون شش ماهگیش شروع کردم الان که هشت ماهش شده دوتا دندون داره که سیاه شده، دیگه نمیدم بهش، چه قطره ای خوبه به نظرتون و اینکه بجای قطره میتونم سه شیره بدم بهش؟

سلام من استفاده کردم یه مدت کوتاه دندون بچم لک افتاد ندادم دیگه الان بهش لیپوزوفر میدم خیلی راحت میخوره

سلام من استفاده میکنم ولی میگن بازم لکه میندازه رو دندون تاحالا پسرم دندون نداشته الان که در اومده ندادم بهش

قطره میم بدین هم مولتی و هم اهنه و دندون رو سیاه نمیکنه