۲۱ پاسخ

برای درمان رفلاکس اول باید شرایط کودک عوض بشه، بالا آوردن شیر فقط با تغییر شیر درمان نمیشه اول اینکه ترجیحا سر و بالا تنه کودک موقع خواب یا شیر خوردن کمی بالاتر از حد طبیعی باشه مراقب باشید به مهره های کمری فشار نیاد. دوم اینکه برای گرفتن آروغ عجله نکنید و بلافاصله بعد از شیر دادن اون رو بلند نکنید اجازه بده کمی شیرتوی شکم جا بگیره،سوم هر زمان کودک گریه کرد سریع با شیر دادن ارومش نکنید اجازه بدین بین دو شیر دهی کمی فاصله باشه.وچهارم خودتون غذاهای نفاخ نخورین. موفق باشید

ببلاک خیلی غلیظه. عسل با اون اصلا بالا نمی اورد. ولی بشدت نفخ و یبوست داشت. حتی مقعدش خون اومد. دوباره برگشتم بیومیل ای آر

سلام من به دخترم شیر خشک تروویتال رو میدم خدایی خیلی خوبه هیچ مشکلی ام تاالان برای دخترم پیش نیمده پیشنهاد میکنم امتحان کنید حتما نتیجه مثبتی خواهید گرفت

اختمالارفلاکسش به خاطرآلرژی غذاییه،یک هفته شیرخودتوبهش بده خودتم لبنیات،سفیده تخم مرغ،غذاهای دریایی،آجیل ،سویا،کنسروجات وهرچیزی که احتمال میدی توش لبنیات وکاکائووسفیده تخم مرغ به کار رفته مثل شکلات وبیسکوییت وکیک مصرف نکن اگه رفلاکسش بهترشدقطعاآلرژی داره

شیر ای ار خیلی بدمزه است برای همین با شیر عادی بیومیل قاطی کن بهش بده منم پسرم همین جوره من دکتر گفت ببلاک ای ار با ببلاک ساده قاطی میکنم بهش میدم بهتر شده

کی ببلاک ای ار مصرف میکنه؟ نتیچه داشته برای رفلاکس؟

من به پسرم میدم ببلاک یکم بالا میاره که طبیعی و نشان خوب بودن روده و معده اش هست

من به پسرم ببلاک مخصوص بازگشت محتویات معده میدم. ولی بازم میاره بالا اما کمتر. وقتی هم بهش این شیر خشک دادم 2.3 روز شکمش خوب کار نکرد.

سلام بهترین راه درمان رفلاکس بالا نگه داشتن سربچه من دیگه مجبورشدم که دخترمو تا یه مدت تو نی نی تابش میخوابوندم وهمین کار رفلاکسشو خیلی بهتر کردوشیرخشک یاشیر مادر هیچ فرقی نداره بچه ای که رفلاکس داره حتما باید سرش بالا باشه میگن بهترین شیرخشک آپتامیل که مخصوص رفلاکس هم دارن

سلام منم دخترم رفلاکس پنهان داشت .شیرخشک ببلاک ۱ میخورد اصلا ب زور شیر میخورد .تا بردمش دکتر براش بیومیل ای ار نوشت و قطره کولیک ایز.حالا از دیشب دارم بهش شیرخشک بیومیل میدم.دکتر گفت ببلاک سنگینه و باعث یبوست میشه ک باعث میشه نوزاد دلدرد و نفخ بگیره

آره ببلاک نسبت به شیرخشکای دیگه سبک تره وبچه های رفلاکسی زودتر هضمش میکنن قبل هر بار شیر دادن قطره کولیک و گریپ میچر بهش بده بعد یکماه دیگه کاملا خوب میشه پسرمنم همین مشکلو داشت ولی من شیر خشک نان میدم بهش

السا اول ببلاک ای ار میخورد اصلادیگه بالا نمیاورد ولی معذرت میخوام شکمش 12بار میشد در روز که کارمیکرد وابکی بود بردم دکتر گفت بیومیل بده که اونم با اروغ میارتش بالا.باید امتحان کنی ببینی چه جوره ببلاک شاید بسازه بهش شاید نسازه به بچه منکه نساخت

آره ببلاک خیلی خوبه وزن دهی اسم خیلی خوبه

منم بیومیل میدادم بالا آورد ببلاک بهتره سعی کن وعده ها رو بیشتر کنی و میزانشم کمتر

عزیزم رفلاکس فقط به نوع شیر نیست.درسته میتونه باحساسیت به مواد غذایی بیشتر بشه.اما بیشتر بخاطر شل بودن دریچه مری به معده باشه که میگن با بزرگ تر شدن نوزاد بهتر میشه. هر نوع شیری که بهش میدی دفعات زیاد ولی مقدار کم بده بلافاصله بعد شیر دراز نخوابونش یکم تو بغلت ایستاده نگهش دار. شب زیر سرشو شیب دار کن

بیومیل ب بچه منم نساخت بالا میاورد اخه غلظتش خیلی کمه نسبت ب ببلاک . من عوض کردم همون ببلاک دادم این خوبه

ببلاک مخصوص رفلاکسه بخاطر غلیظ بودنش اصلا بالا نمیاره اگه نی نی ببلاک میخوره حتما بهش بده

یکی جواب میده لطفا

سلام عزیزان شیر خشک ای ار تروویتال کحا میتونم گیر بیارم

پسرمنم شکاف کام داره اوایل که شیرمیخوردفوری ازبینی ودهانش برگشت میخورد.موقع شیردادن رعایت کرد م دیگه بالانمیاره

عزیزم یاوسط شیردادن آروغش بگیرخیلی خوبه اینجوری بالانمیاره.حجم کم بهش بده