۷ پاسخ

معمولا لازم است که تا قبل از شش ماهگی نوزادان فقط از طریق شیر مادر و یا شیر خشک تغذیه شوند؛ تغذیه مادر در دوران بارداری در کیفیت شیر او می تواند تاثیر گذار باشد.اولین غذای نوزاد می‌بایست یک بافت کاملاً صاف و یکنواخت کرمی شکل داشته باشد و رقت آن تنها کمی غلیظ‌تر از شیر مادر باشد، درست مثل فرنی آرد برنج یا انواع سرلاک نوزادان

فرنی نوزاد را می‌توانید با آب، شیر مادر و یا شیر پاستوریزه تهیه کنید. رقت فرنی نیز می‌بایست در هفته‌های اول تغذیه نوزاد کم باشد؛

طرز تهیه فرنی نوزاد با شیر مادر بسیار ساده است؛ برای این کار شما به مواد زیر احتیاج دارید:

  • یک قاشق مرباخوری سر صاف آرد برنج
  • نصف قاشق مرباخوری سر صاف شکر یا خرده نبات
  • پنج قاشق مرباخوری شیر (ترجیحاً شیر مادر باشد)

روش کار به این صورت است که ابتدا باید آرد برنج و شکر را باهم مخلوط کنید و با کمی آب بپزید. سپس 5 قاشق غذاخوری شیر خود را اضافه کنید و بلافاصله بعد از آنکه قوام آن کمی بیشتر از شیر مادر شد، زیر گاز را خاموش کنید. شیر شما نباید مدت زیادی حرارت ببیند. بعد از خنک شدن تا حدی که پشت دستتان را نسوزاند، می‌توانید نوزادتان را با این غذای مقوی تغذیه کنید.

طرز تهیه فرنی برای نوزاد با شیرمادر را در مقاله فرنی نوزاد شش ماهه بصورت کامل مطالعه کنید.

سلام عزیزم .دو لیوان اب جوشیده سرد با ی قاشق غذا خوردی ارد برنج و یک قاشق مربا خوری شکر رو مخلوط کنیدو روی گاز مدام هم بزنید تا غلیظ بشه بعد این ک غلیظ شد ی کمی بذارید خنک بشه و توی ظرف نوزاد فرنی رو بریزید بعد شیردوشیده شدنتونو ب فرنی اضافه کنی تا رقیق رقیق ی کمی غلیظ تر از شیر بشه
از روزی دو تا س قاشق غذا خوری شروع کنید تا ب فرزند گلتون تا اخر هفته به ۱۲ قاشق برسونید در اخر هفته میتونید فرنی رو غلیظ غلیظ بدید

در ضمن هیچوقت فرنی ک داغ شیر مادرو بهش اضافه نکنید چون خواسیتش از بین میره

ممنون میشم اگر مطالب مفید هستن مفید بودنو بدید

از شیر مادر قوی تر شیری نیس

عزیزم گلاب اصلا نریز زیر یکسال.برو تو نت بخون جز الرژی زا ها هست

سلام عزیزم یک قاشق مرباخوری شکر یک قاشق مرباخوردی آردبرنج یک لیوان اب بایک کوچولوگلاب باشعله کم هم بزنین تاجوش بیاد بدوقتی خاموش کردید یه نصفه لیوان شیرخودتونوبهش اضافه کنین واسه باراول از از3قاشق یانهایتا 5قاشق شروع کنید بعدبه مروززیادکنید وعده شو.چون اگه یکدفعه زیادبدید باعث دل دردبچه میشه یاکلا بچه زده میشه ازفرنی

سلام من که تا حالا باشیر خودم درست نکردم فقط پاستوریزه آخه بدم میاد

سلام مامانی عزیز شما شکر هم اضافه میکنید به فرنی یا نبات؟