۳۱ پاسخ

عزیزم منم همین مشکل رو داشتم . دخترم ۱۸ ماهشه . بردم پیش دکترش و قطره آهنش رو عوض کرد. و گفت حتما روزی دو یا سه بار دندوناش رو تمیز کنم تا خراب نشه. از وقتی هم آهن جدید میخوره سیاهی دندوناش کم شده .

عزیزم اگر میخوای دندونش سیاه نشه یا باید بعد از دادن اهن مسواک انگشتی تهیه کنی و دندوناش رو مسواک کنی یا باید شربت اهن رو عوض کنی .. من به دخترم پودر اهن فرامکس میدم که 100 درصد جذب داره و اصلا دندون رو سیاه نمیکنه .. شربت اهن دندون کوچولوهارو میپوسونه و خوردن غذا براشون سخت میشه ..
یا اینکه قطره اهن رو ته حلق کودکتون بریزین که این خیلی خطرناکه ..

حتما بهش بده باسرنگ ته حلقش بریز وبهش آب بده ودندوناشو با باند مرطوب پاک کن کم خونی کلی عوارض داره از بی اشتهایی گرفته تا بیش فعالی واختلال کم توجهی در دوران مدرسه که خیلی دردسرش بیشتره

دوستای گل و مامانای عزیز اصلا این فکرها که اشکالی نداره دندون سیاه شه رو نکنین . شربت اهن دندون کوچولوهاتون رو میپوسونه هم ظاهرشون بد میشه هم تغذیه شون خراب میشه .. اخرش هم خدایی نکرده باید تن به عمل بدین و دندونای کوچولوهاتون رو عمل کنین .. من چندتا از دوستام این کارو کردن .. داروی بیهوشی خطرناک تره

اشکال نداره دندان شیریه دندان اصلی ک نیس

بده عزیزم بهش
حتی شده بزور
کم کم ته حلقش بریز
اگه دندوناش سیاه میشه بعداز قطره دادن که خوب با مسواک انگشتی میشوری دندونشو واب رو قورت قورت بهش دادی
یه میوه مثل سیب یا نان مث بربری بده دستش خودش گاز بزنه
سیاهی دندونش به مرور میره مخصوصا اگه جلویی ها باشه

برای برطرف شدن سیاهی به بچه هویج بده بخوره و مسواک انگشتی بده دستش خودش بزنه و قطره خارجی یا اونهایی که سیاه نمی کنه رو بده خوب میشه،دختر من با این کار رنگ دندونش خوب شد

با سلام قطره را در قسمت انتهایی زبان بریزید تا با دندانها برخورد نکند بعد از قطره دادن آب فراوان بدهید بنوشد,بعد با مسواک انگشتی مسواک بزنید برای بچه,اگر حوصله این کارها را ندارید قطره آهن سیدرال بگیرید برایش,ولی خب خیلی گرون شد از 44 تومن رسید به 84 تومن

عزیزم من قطره اهن دندونای دخترمو سیاه کرد با مسواک چوبی پاک شد.

داخل آبمیوه بهش بده

سلام عزیزان دخترم هنوز دندون درنیاورده اگر قطره آهن بدم بازم دنداناش سیاه میشه میترسم چطوری بدم بهش دنداناش سیاه نشه تو رو خدا راهنمایی کنید

خارجیشوبده خوب اون که سیاه نمیکنه

پسر منم با قطره اهن دندونش سیاه شد اول اینکه مسواک عربی خریدم از عطاری یه چوب هستش که یه بوی خاصی داره.که زمان پیامبرها به عنوان مسواک استفاده میشده.خیلی خوب قشنگ‌ با یکی دوبار سعید میشه.بعدش سعی کن ایرانی ندی.خارجی بگیر من خریدم قبلیشو پنجاه این یکی ۳۸ دیگه سیاه نمیشه مسواک عربی هم‌نمیخواد

قطره ی آهن رو قطع نکنین برای رشدش لازمه، همراه قطره آهن چند قطره آب لیمو ترش بدین بهش، هم جذب آهن رو راحت تر میکنه هم طعمش رو بهتر، بعد از قطره هم دندونش رو با مسواک انگشتی مسواک بزنین و بعدش حتماً آب بدین بخوره.
اینجوری دندون بچه لک نمیشه.

من قبلا سیدرال استفاده میکردم ولی الان کمیاب شده ،لیپوزفر که ایرانیه جایگزین کردم و تا به حال سیاه نشده دندوناش

سلام عزیزم منم دخترم همین مشکل داشت تایکی بهم قطره لیپوزوفر رومعرفی کرد دندون بچه روسیاه نمیکنه باخیال راحت بهش بده
۱

چرا حتما بده قطره لیپوزوفر دندونارو سیاه نمیکنه خوش طعم هم هین

سلام عزیزم قطره آهن به اسم سیدرال بگیر یه کم گرونه ولی دندونای بچرو اصلا سیاه نمیکنه

من اوایل به پسرم ایرانیشو میدادم سیاه شد دندونش ولی نمیدونم چیشد یهو سفید شد😄 دیگه از اون موقع خارجی میدم

نه بده فقط با ابمیوه یا اب بده که دندوناش سیاه نشن.البته تو داروخانه ها اهنایی هستن که دندونی سیاه نمیکنن و مزشونم خوبه بچه ها راحت می خورن با دکترتون مشورت کنین ببینیم کدوم مارک خوبه

اهن ایرویت بخر سیاه نمیشد

بعضی از مادرا یه حرفهایی میزنن آدم میترسه دوستای خوبم قطره آهن دندون رو نمیپوسونه لطفا نگران نباشین فقط رنگش و تیره میکنه که اونم شیری چند سال بعد میریزه دندون های خوشگل جدید بجاش درمیاد.اکر خیلی ناراحت این موضوع هستین قطره آهن خارجی بدین که این مشکلها پیش نیاد

بعد اینکه قطره آهن دهدی با آبلیمو تمیزش کن سیاه نمیشه

سلام من از 9ماهگی به دخترم قطره آدزیر میدم دندوناش رو اصلا سیاه نمیکنه و بیشتر ویتامین هارو داره.قبلش هم بهش قطره ویتان میدادم

حتما بده اما قطره اهنت را عوض کن ... چه قطره ای میدی بهش؟

قطره آهن سیدرال بده.سیاهی تو کارش نیس.عالیه

میگن با آب پرتقال بدی سیاه نمیشع

سلام حتی اگه سیاه میشه بده برای آینده اش ضروریه عزیزم

سلام از عطاری عرق اهن بگیر بهش بده من به پسرم عرق اهن.میدم

سلام قطره اهن که حتما باید بهش بدی چراشربت فرگلوبین بهش نمیدی دندونشم سیاه نمیشه

نه عزیزم چرا ندی بده بهش سیاه هم باشه دندون شیری هس میریزن