۶ پاسخ

مواد لازم

نخود : 1 پیمانه
عدس : 1 پیمانه
لوبیا سفید : 1 پیمانه
آب گوشت : به مقدار لازم
گندم پوست کنده : 2 پیمانه
پیاز سرخ شده : 2 قاشق غذاخوری
لوبیا قرمز : 1 پیمانه
لوبیا چیتی : 1 پیمانه
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان لازم

روش طبخ آش دندونی

در مرحله اول طرز تهیه آش دندونی ابتدا حبوبات را از 244 ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن ها به طور کامل گرفته شوند و مقداری نرم شوند.

در قابلمه ای مناسب حبوبات را به همراه گندم با مقداری آب قرار دهید تا به خوبی پخته شوند. بعد از اینکه حبوبات و گندم نیم پز شدند آب گوشت را به قابلمه  اضافه کنید و بگذارید حبوبات و گندم به خوبی پخته شوند و لعاب دهند. آش دندونی را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
بعد از اینکه آش به خوبی لعاب دار شد پیاز سرخ شده را  به همراه نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا آش به همراه پیاز داغ حدود 45 دقیقه دیگر نیز بپزد.

نکاتی برای طبخ آش دندونی

از آب قلم گوسفند و گاو برای خوش طعم کردن آش می توانید استفاده کنید.
در طرز تهیه آش دندونی از سبزی استفاده نمی شود ولی شما برای تزیین آش می توانید از نعنا داغ استفاده کنید. از بلغور گندم هم می توانید در این آش استفاده کنید.
حتما آش را مرتب هم بزنید.
می توانید برای خوش طعم کردن آش دندونی پیاز مورد استفاده در آن را به همراه کره یا روغن سرخ کنید و زردچوبه را حتما در درون روغن و پیاز به خوبی تفت دهید.
عد از اینکه آش به خوبی پخته شد آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با روش مناسبی آش را تزیین کنید.

عدس نخود لوبیا سفید بزاربپزه بعد با هم قاطی کن جو سبزی اش بهش اضافه کن بزار پزه کامل

آره گلم.مااینجوری درست میکنیم بقیه رونمیدونم.موادلازمشم برا۴نفرمیگم شماهرچقدرخواستی درست کن
اول یه کیلو پیازو سرخ میکنی.نیم کیلو گوشت گوسفندیو باهاش تفت میدی.یه ماستخوری نخود ویه ماست خوری لوبیا ویه ماست خوری گندم پرک شده میریزی توش وآبو تانصف قابلمه میریزی.یکم ک نیم پزشد یه ماست خوریم عدس میریزی..بعدیه ساعت ادویه هاشو.نمک.یکم فلفل.زردچوبه میریزیو میزاری کاملا بپزه وجابیوفته ونوش جان

من اینجوری درست کردم،نخود،لوبیاوگندم 24ساعت میزاری خیس بخورن ومرتب ابش عوض میکنه،بعدتو ی قابلمه جادار همه رو همزمان باهم میپزی وگاز زیرش کم میکنی تاحسابی لعاب بندازن،یک ساعت قبل از سرو ادویجات بهش اضافه کن س

آش دندونی در سرآشپز پاپیون

https://sarashpazpapion.com/recipe/6917183916efa8be5e7ba776bf763720

مواد لازم برای۱۵ نفر
نعنا داغ ۲ قاشق غذا خوری
نخود ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
لوبیا سفید ۱ پیمانه
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
آب گوشت به مقدار لازم
پیاز داغ ۲ پیمانه
گندم پوست کنده ۲ پیمانه
کشک به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا حبوبات را از ۲۴ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آنها کاملا گرفته شود و مقداری نرم شوند.
۲- در قابلمه ای مناسب حبوبات را به همراه گندم با مقداری آب قرار دهید تا به خوبی پخته شوند.بعد از اینکه حبوبات و گندم نیم پزشدند آب گوشت را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حبوبات و گندم به خوبی پخته شوند و لعاب دهند.
۳- آش دندونی را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.پس از اینکه آش دندونی مون جا افتاد در ظرف سرو مورد نظر می ریزیم و با کشک و نعنا داغ تزئین میکنیم .

سایر نکات
سه نکته برای داشتن آش دندونی خوش طعم
نکته ی اول اینکه برای خوش عطر کردن آش دندونی میتوانید پیاز را در کره سرخ کنید و ادویه جات فوق را در آن تف دهیم
نکته ی دیگه اش دندونی فاقد سبزیه ولی برای تزئین میتونین از نعنا داغ استفاده کنین
و امانکته ی سوم از آب قلم گوسفند و گاو برای خوش طعم کردن میتونین استفاده کنین

بله درست کردیم قلم گاو وگوشت گاو بدلخواه میخواد برای20تاظرف متوسط از همه حبوبات یک کیلو میخواد
1-عدس وماش هرکدام700گرم جداخیس بشه وپخته بشه حبوبات ک پختخ شدن اینم بعد اضافه کنین
2-نخود ولوبیاچیتی ولوبیاقرمز هرکدام یک کیلو باشه از شب قبل همه این سه عدد حبوبات وخیس میکنین ک سه کیلو میشه تاصبح بعد میزاریم بپزه
3_بلغور گندم یاخود گندم یاجو هرکدومش ک راحت تربودینو خیس میکنین اینم یک کیلو جدا تاصبح بعد اینم جدابپزین
4_نمک وفلفل وزرچوبه ب دلخواه
5_اخر کارم بانعناداغ وکشک وپیاز داغ تزیین کنید نوش جان