۳ پاسخ

عزیزم وزن بچت خوبه ماشالله تپله چرا دیگه برای افزایش وزنش میخای چیزی مصرف کنی

عزیزم پودر لیدی میل میتونی بخوری وزنو افزایش میده بستینم خوبه با مغزیجات. امپولم اگ نیازی باشه دکتر مینویسه من زایمان زودرس داشتم دکتر برام نوشت ک بچم زودترم بدنیا اومد اگ مشکلی باشه دکتر مینویسه نگران نباش ایشالله این یکیم نیازی ب امپول نداشته باشه میگن عوارض این امپول تو موقعه زایمانه یکم سخت میکنه زایمانو

سلام مامانی لیدی میل اره وزنو میبره بالا اما وزن نی نی ک خوبه عزیز ... هرکاری میکنی بنظرم با پزشکت مشورت کن گلم ...